x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La Sara i el Pelut - Pati de Llibres
16.50
La Sara i el Pelut
Català
Jan Birck
Los cuatro azules
A partir de
16.50
La Sara i el Pelut

Sara és nova al barri i encara no ha fet cap amic. Els nens que juguen sota la seva casa li han deixat clar que no és benvinguda. Però Sara no sol donar-se per vençuda fàcilment, està disposada a trobar un amic, sigui com sigui. Sara somia amb un cavall, però la seva mare li diu que és impossible tenir un cavall de mascota, a més un cavall no cap a l'ascensor!

TAMBÉ US AGRADARAN
13.50

Aquest àlbum poètic explica la història de superació personal i col·lectiva, d’emprenedoria femenina i de llavor de canvi social que ha estat la vida de Wangari Maathai, Premi Nobel de la Pau.

15.00

Descobrir la felicitat buscant en un mateix i trobar, a més, el propi talent. Un llibre dels imprescindibles en la biblioteca personal de tot infant.

 

11.90

Una autèntica història de cavalleries amb un petit heroi com a protagonista, dels creadors del best-seller La princesa rebel.

15.00

Quan tothom adquireix la responsabilitat i els hàbits necessaris per a una bona convivència, la mare torna a casa sent un membre més de la família, amb els mateixos drets i deures que els altres.

15.90

Trenta històries simpàtiques per riure, somiar, volar i viure aventures d’allò més emocionants amb dracs fabulosos!

15.95

Una faula contra l’individualisme, l’egoisme i la vanitat que posa de manifest la felicitat que dóna compartir. Quan el peix Irisat descobreix que pot ser generós, els animals de l’oceà l’accepten.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !