x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La Sara i el Pelut - Pati de Llibres
  • La Sara i el Pelut - Pati de Llibres
16.50
La Sara i el Pelut
Català
Jan Birck
Los cuatro azules
A partir de
16.50
La Sara i el Pelut

Sara és nova al barri i encara no ha fet cap amic. Els nens que juguen sota la seva casa li han deixat clar que no és benvinguda. Però Sara no sol donar-se per vençuda fàcilment, està disposada a trobar un amic, sigui com sigui. Sara somia amb un cavall, però la seva mare li diu que és impossible tenir un cavall de mascota, a més un cavall no cap a l'ascensor!

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Una història sobre els límits del bé i el mal, sobre bones i males intencions, i sobre el pes de les aparences.

28.90

Una mirada íntima i introspectiva, excepcional i portentosa, a la personalitat de la genial artista i un de les principals icones de la cultura llatinoamericana del segle XX.

11.95

L’Elmer és el referent de l’acceptació d’un mateix tal com és i del tractament positiu de la diferència en la lij. Juntament amb Babar i Pomelo, és un dels elefants més estimats pels lectors.

15.00

Quin gust té la vostra lluna? I la dels vostres fills? Podeu descobrir-ho amb aquesta història de companyonia alhora que parleu de la importància de la cooperació i de la diversitat de preferències.

19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

15.50

Una història sobre la diversitat i les necessitats de cadascú.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !