x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La Sara i el Pelut i el cor trencadís - Pati de Llibres
16.50
La Sara i el Pelut i el cor trencadís
Català
Jan Birck
Los cuatro azules
A partir de
Categories
16.50
La Sara i el Pelut i el cor trencadís

D’ençà que el pare va marxar, la mare de la Sara té el cor trencat. Es passa el dia al llit i plora sense parar… Però a poc a poc, gràcies a l’afalagament de la Sara, la pena passa. Fins que un dia la mare porta un estrany a casa i la Sara s’enfada moltíssim: com és possible que la seva mare s’hagi equivocat de pare? Ella no necessita un altre pare, ja té un! De seguida trama un pla amb els nens del pati per a desfer-se de l’impostor, funcionarà?

 

Jan Birck, autor i il·lustrador del llibre, mostra una gran empatia amb els assumptes que preocupen a les nenes i els nens, i ho fa sense cap condescendència. Comprèn els més petits i també els adults. Deixa que el lector faci el seu treball imaginant i fent-se preguntes sobre el que ocorre en el text i en les il·lustracions: gestos, llums, la tipografia que s’engeganteix i es redueix en funció dels estats d’ànim… Amb molt d’humor, jugant amb dobles sentits, i amb la tendresa que posa en els personatges còmplices d’aquesta aventura.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.35

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest primer títol de la sèrie d’Ottolina enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

16.00

Un viatge emocionant, poètic i tremendament divertit.

16.00

Un llibre tendre i delicat per parlar del dol amb nens que han viscut per primera vegada la pèrdua d’un familiar o un amic.

15.35

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest tercer títol de la sèrie d’Ottolina enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

16.00

Un llibre tendre, inquietant i divertidíssim sobre la ceguesa del món adult.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !