x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La leyenda de Sally Jones - Pati de Llibres
16.00
La leyenda de Sally Jones
Castellà
Jakob Wegelius
Sushi Books
A partir de
Categories
16.00
La leyenda de Sally Jones

Aquesta és una història sobre crims no resolts en terres llunyanes, en ciutats ocultes després de la boirina. És una història sobre maldat en jungles caloroses i sobre una lleial amistat en oceans tempestuosos. És una història sobre enyorança, esperança i cruels traïcions. Aquesta és la llegenda de Sally Jones.

TAMBÉ US AGRADARAN
8.95

Novel·la amb ingredients de surrealisme màgic que transformen un poble de muntanya en l’indret on tot és possible gràcies a dos personatges que hi obren una botiga molt especial.

19.00

Harry Potter y las reliquias de la Muerte (esp.) és el setè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

12.95

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

16.00

Aquesta és l’aventura d’un petit equip de futbol. Però també és una història sobre l’amistat, la família i el primer amor. Perquè no solament és important el que tu et proposes, sinó de qui t’envoltes per aconseguir-ho.

 

11.90

Història completa i detallada de les trifulgues, peripècies i desoris d’un noi de casa bona.

14.90

No deixeu mai de creure en la màgia.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !