x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La isla de las 160 diferencias - Pati de Llibres
  • La isla de las 160 diferencias - Pati de Llibres
  • La isla de las 160 diferencias - Pati de Llibres
  • La isla de las 160 diferencias - Pati de Llibres
15.50
La isla de las 160 diferencias
Castellà
Meritxell Martí, Xavier Salomó
SM
A partir de
15.50
La isla de las 160 diferencias

La isla de las 160 diferencias és un indret màgic on tot és possible. Paula i Pablo hi coneixeran pirates, visitaran castells, descobriran coves...


Si els voleu acompanyar en el seu recorregut, us faran jugar a endevinar les pistes que hi ha amagades en cada pestanyeta per anar avançant d’un lloc al següent.


Cada pàgina esquerra del llibre és un escenari que es repeteix a pàgina dreta. Semblen idèntics, però si us hi fixeu bé hi trobareu diferències. Descobriu-les totes, tenint present que els autors us ho posen cada cop més difícil, i cada escenari té més diferències que l’anterior i és una mica més complicat trobar-les.


Al final, veureu un desplegable doble sorprenent amb... una única diferència! A la llibreria encara no l’hem sabut trobar. Ens ajudeu a casa?

TAMBÉ US AGRADARAN
10.95

Si t’agrada dibuixar i t’agraden l’Ottolina i l’Ada Goth, aquest és el teu quadern de dibuix.

14.90

Busca la sortida dels endimoniats laberints d'aquest llibre amb il.lustracions meravelloses, troba objectes amagats i resol nous reptes misteriosos i trencaclosques per salvar la situació.

9.99

Quadern El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

14.90

Busca la sortida de cada un dels laberints d'aquest llibre, magníficament il.lustrat; troba les pistes amagades i resol els misteris més críptics. Només així aconseguiràs el teu propósit!

19.50

Experimenta, aprèn tècniques artístiques, juga amb els volums, fes estampats... de la mà de Marion Deuchars. I coneix els i les grans artistes: Joan Miró, Sonia Delaunay, Eduardo Chillida, Frida Kahlo, Hannah Höch...

14.94

Ets capaç de superar aquest repte?

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !