x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La isla de las 160 diferencias - Pati de Llibres
  • La isla de las 160 diferencias - Pati de Llibres
  • La isla de las 160 diferencias - Pati de Llibres
  • La isla de las 160 diferencias - Pati de Llibres
15.50
La isla de las 160 diferencias
Castellà
Meritxell Martí, Xavier Salomó
SM
A partir de
15.50
La isla de las 160 diferencias

La isla de las 160 diferencias és un indret màgic on tot és possible. Paula i Pablo hi coneixeran pirates, visitaran castells, descobriran coves...


Si els voleu acompanyar en el seu recorregut, us faran jugar a endevinar les pistes que hi ha amagades en cada pestanyeta per anar avançant d’un lloc al següent.


Cada pàgina esquerra del llibre és un escenari que es repeteix a pàgina dreta. Semblen idèntics, però si us hi fixeu bé hi trobareu diferències. Descobriu-les totes, tenint present que els autors us ho posen cada cop més difícil, i cada escenari té més diferències que l’anterior i és una mica més complicat trobar-les.


Al final, veureu un desplegable doble sorprenent amb... una única diferència! A la llibreria encara no l’hem sabut trobar. Ens ajudeu a casa?

TAMBÉ US AGRADARAN
12.95

Imaginació al poder!

9.99

Quadern El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

16.90

Pots resoldre el misteri i salvar l’Illa de Hoakes? Comptem amb tu!

15.50

CAT. Jugueu amb l’Estel i el Pol a trobar les diferències al llarg de la història. A mesura que avanceu serà més difícil. Ànims! 

18.95

Una carpeta amb la síntesi de quatre contes, els puzles dels contes i tres possibles finals: el tradicional, el que proposa l’autora i un en blanc perquè el feu vosaltres amb el retolador esborrable.

46.50

CAT. Jugueu a trobar diferències, idèntics i més diferències amb els tres llibres de les aventures de l'Estel i el Pol.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !