x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La força de la gent - Pati de Llibres
25.00
La força de la gent
Català
Jordi Borràs
Ara Llibres
A partir de
Categories
25.00
La força de la gent

Jordi Borràs fixa en imatges un capítol transcendent de la nostra història col·lectiva després de l’èxit de Dies que duraran anys.

 

Un cop feta pública la sentència del Procés amb més de 100 injustos anys de presó, els carrers han tornat a ser protagonistes d’un moviment que ni s’atura ni s’encongeix davant la repressió de l’Estat. Com una forta onada, la societat s’ha organitzat en una mobilització sense precedents, capaç d’aturar l’aeroport de Barcelona i de col·lapsar el pas per autopista a la Jonquera, de fer valer de dia la dignitat amb llargues caminades i de nit, encendre el foc de la indignació.

 

El testimoni gràfic de Jordi Borràs, el fotoperiodista de referència al nostre país, ens anima a tenir memòria, instantànies per no oblidar mai que la força de la gent és imparable.

 

Amb textos de Núria Cadenes, Roc Casagran, Julià de Jòdar, Joan-Lluís Lluís, Carme Martí, Laura Pinyol, Carles Rebassa i Estel Solé. 

TAMBÉ US AGRADARAN
19.95

El teu gust és una gran història d'amor.

19.90

Amb un llenguatge ric i musical Jesmyn Ward ens ofereix una road movie literària imponent que parla des dels marges.

18.90

En la cruïlla de la vida, t’has de decidir. Vols ser un mal pare o un bon pare?

15.00

Àlbum sense mots que mostra el cicle natural en constant evolució recuperant un món postnuclear gràcies a una nena perseverant en la seva missió transformadora i al poder regenerador de vida del seu amic cérvol.  

19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

15.99

Les històries (en minúscula) que la Història (en majúscula) no t'han explicat.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !