x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La cosa perdida (DVD) - Pati de Llibres
  • La cosa perdida (DVD) - Pati de Llibres
  • La cosa perdida (DVD) - Pati de Llibres
  • La cosa perdida (DVD) - Pati de Llibres
18.00
La cosa perdida (DVD)
Castellà
Shaun Tan
Barbara Fiore Editora
A partir de
18.00
La cosa perdida (DVD)

Aquesta edició especial en DVD recull el curtmetratge animat de l’àlbum il·lustrat La cosa perduda de Shaun Tan. Va rebre el Premi Oscar al millor curtmetratge animat l’any 2011 i Barbara Fiore el publica acompanyat d’una “guia de camp” titulada ¿Qué es esta miscelánea de anomalías?


El curtmetratge respecta l’àlbum original del qual sorgeix i ofereix una lluminositat extra als espais il·lustrats.


El llibret que acompanya el DVD és un catàleg de coses perdudes dibuixades a llapis. Una “guia de camp” molt útil. El lector pot obrir l’àlbum per la doble pàgina en què es veu l’espai obert on el noi protagonista deixa la cosa perduda i observar tots els éssers estranys que hi conviuen. Amb l’ajut de la “guia de camp”, pot identificar un a un cada ésser estrany. I pot dir-ne el nom!


Shaun Tan proposa al lector un joc per passar-ho bé, a la vegada que permet que conegui una mica més el seu imaginari.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.50

Un llibre que no parla de l’amor i l’amistat, sinó que els mostra, ens els fa viure. Després de llegir el llibre, voldreu viure amb el lleó protagonista. Voldreu ser aquest lleó.

22.00

Dos joves es troben casualment i senten l’amor a primera vista, però l’atzar i les rutines els separen. Viuen en la incertesa fins que es tornen a trobar quan menys s’ho esperaven.

14.00

Si alguna vegada us sentiu sols, perduts, aquest llibre us reconfortarà. Narra una història d’amistat tendra i sorprenent entre un nen i el pingüí que apareix un bon dia davant de casa seva.

15.00

Quin gust té la vostra lluna? I la dels vostres fills? Podeu descobrir-ho amb aquesta història de companyonia alhora que parleu de la importància de la cooperació i de la diversitat de preferències.

38.00

Llibre i peluix gris El monstruo de colores (esp.).

38.00

Llibre i peluix rosa El monstruo de colores (esp.).

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !