x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La casa dels ratolins. El Sam i la Júlia al circ. - Pati de Llibres
17.90
La casa dels ratolins. El Sam i la Júlia al circ.
Català
Karina Schaapman
Blackie Books
A partir de
17.90
La casa dels ratolins. El Sam i la Júlia al circ.

Les classes s’han acabat i el Sam i la Júlia es preparen per a un gran estiu. Un bon dia el circ arriba a la casa! El director, el simpàtic signor Roberti, contracta la mare de la Júlia com a cap de cuina, i mare i filla han de marxar de gira. Per primera vegada a la seva vida, el Sam i la Júlia han d’estar separats un temps, i prometen escriure’s per explicar-se les vacances. Però els dos ratolins es troben molt a faltar i al final només tenen ganes que l’estiu s’acabi per tornar-se a veure. Els millors amics demostren que ho són no només quan estan junts, sinó quan després d’estar separats un temps, a la tornada res ha canviat.

TAMBÉ US AGRADARAN
16.00

Noves aventures d'El Monstre de Colors.

38.00

Llibre i peluix gris El monstre de colors.

16.00

Viu una gran aventura!

13.90

Llegim junts i juguem! Cal seguir les indicacions d’Hervé Tullet, escrites amb lletra de pal (tots els jocs tenen les seves normes). Resseguirem línies, farem saltar punts, bufarem, mourem el cap, caminarem de puntetes... I riurem junts.

38.00

Llibre i peluix blau El monstre de colors.

18.95

Plantejat com un receptari, cada doble pàgina parla d'una emoció: por, simpatia... La presenta en un relat líric i suggeridor, i proposa una recepta per perdre la por, oferir simpatia...

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !