x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La casa de la Mei - Pati de Llibres
  • La casa de la Mei - Pati de Llibres
  • La casa de la Mei - Pati de Llibres
  • La casa de la Mei - Pati de Llibres
15.70
La casa de la Mei
Català
Phyllis Root, Miquel Desclot (versió), Delphine Durand
Baula
A partir de
Categories
15.70
La casa de la Mei

La Mei i el seu gat Tei viuen en una casa justa per als dos. Comença a arribar gent, personatges alegres i del tot estrafolaris, com habitualment passa als llibres il·lustrats per Delphine Durand. La Mei i el Tei amplien la casa amb tot allò que els nouvinguts necessiten:

 

"TRUC-TRUC! –QUI HI HA?

L’ÀVIA CAMPARI

-EL GOS I JO NECESSITEM UNA HABITACIÓ AMB ARMARI."

 

En Quim Peiró, l’àvia Campari, els tres gatets, la Clara Prat, els tres ossets, un plat i una cullera... Al final hi ha tants personatges dins la casa, que no hi queda espai per a la Mei i el Tei. Així que hi posen remei fent-se una caseta just amb el que necessiten els dos: la cuina, el lavabo, el menjador i l’habitació.

 

En aquesta versió en català el text està escrit amb lletres majúscules, de pal, i està treballat poèticament per Miquel Desclot. Proposa un llenguatge poètic proper a l’absurd, amb rimes que fan somriure i ritmes dinàmics per avançar en el relat de l’ampliació de la casa de la Mei, una nena hospitalària que sempre fa una bona rebuda a qui truca a la porta i prepara una habitació pròpia per a cada nouvingut amb allò que ha demanat.

 

Els personatges van arribant un rere l’altre, de forma acumulativa. Cada vegada que algú arriba a casa de la Mei, a la cantonada inferior esquerra de cada pàgina esquerra s’hi veu un plànol de la casa amb la nova ampliació destacada de color vermell. A la pàgina dreta hi ha els personatges nouvinguts que ja fan ús del seu espai propi i es relacionen amb els anteriors convidats.

 

Llegireu el llibre moltíssimes vegades i obrireu les finestretes de cada habitació, desvetllant sorpreses que us faran riure sense parar. Gauidiu l’estona de diversió tot observant els milers de detalls que Delphine Durand ha dibuixat i omplert de colors alegres, com els seus personatges estrambòtics.

TAMBÉ US AGRADARAN
22.90

Versió pop up del llibre El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per parlar de les emocions amb els petits i compartir-les.

35.00

FR. Le Petit Prince publicat en una edició pop-up espectacular. Les pestanyes i desplegables fan que el llibre com a objecte sigui un regal especial.  

23.95

Una deliciosa història d'amor per a totes les edats.

29.50

CAT. El petit príncep publicat en una edició pop-up espectacular. Les pestanyes i desplegables fan que el llibre com a objecte sigui un regal especial.

19.95

Torna el fenomen de les nenes rebels amb cent nous exemples de determinació i audàcia per a nenes que somien en gran. Cent noves raons per canviar el món!

83.30

Una manera diferent i divertida d'acostar els contes tradicionals als més petits.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !