x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • L’aventura de ser avis - Pati de Llibres
13.20
L’aventura de ser avis
Català
Ramon Casals
Cossetània Edicions
A partir de
Categories
13.20
L’aventura de ser avis

Arriba un dia que som mares o pares, i un altre, passats els anys, en què potser ens fan avis. Ens embadalim veient els nets i sentim ben endins que volem el millor per a ells. Però mentre els omplim de petons, els duem al parc, els anem a buscar a escola o els donem el sopar, hem de tenir clar que el nostre tracte amb ells també té un paper actiu en el seu procés educatiu. Per això, els avis hem de col·laborar amb els pares dels nens, hem d’adaptar- nos-hi, crear una sintonia i obrir-nos a un món canviant, a noves maneres de fer. Hem de sumar amb ells. Aquest llibre presenta reflexions, idees i pautes que poden ajudar a viure de manera plena, intensa i satisfactòria aquesta etapa de la vida, que és, sens dubte, una de les més plaents. Perquè una relació rica amb els nens és una injecció de vitalitat!

TAMBÉ US AGRADARAN
15.90

Aquests textos de Gianni Rodari, el mestre de la fantasia, van ser escrits als anys setanta, però la seva aposta insubornable per un ensenyament més ple i creatiu segueix sent del tot moderna.

 

19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

22.00

Aquesta és una història sobre crims no resolts en terres llunyanes, en ciutats ocultes després de la boirina. És una història sobre la maldat i sobre una lleial amistat. És una història sobre enyorança, esperança i cruels traïcions. Aquesta és la llegenda de Sally Jones.

22.90

La novel·la que revoluciona la fantasia èpica.

19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

39.50

Katsumi Komagata parla de l'embaràs i la formació d'una nova vida humana, tot jugant amb papers de diferents textures.   

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !