x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • L’Ànec emmurriat - Pati de Llibres
  • L’Ànec emmurriat - Pati de Llibres
15.00
L’Ànec emmurriat
Català (Disponible en altres)
Joyce Dunbar, Petr Horácek
Juventud
A partir de
15.00
L’Ànec emmurriat

L'Ànec està emmurriat! L'estany està sec, i, a més a més, un petit núvol gris el segueix a tot arreu. Què poden fer els amics de l'Ànec per animar-lo? Tothom té dies en que res sembla anar bé i aquesta bonica història va de com els amics de l'Ànec intenten animar-lo. Però també ens explica com de contagioses poden ser les emocions, amb aquest núvol gris que es va estenent sobre tots i fent que tots estiguin emmurriats.

 

Un conte sobre l'amistat, amb final feliç, amb les tendres i divertides paraules de Joyce Dunbar i l'inimitable estil de les il·lustracions d'Horácek.

TAMBÉ US AGRADARAN
34.90

Recopilació dels 6 llibres clàssics de Babar.

38.00

Llibre i peluix vermell El monstre de colors.

11.80

Aquesta història, situada en plena recessió econòmica (1935), contagia somriures i ànims. El secret és la protagonista: alegre, generosa i amb una passió contagiosa per la jardineria.

15.00

Una investigació hilarant que us farà riure pels descosits. Qui s’ha fet caca damunt del cau de la talpeta just quan ella en sortia?

9.00

Combina lletra lligada amb pictogrames. Us divertirà la mala sort d’aquest pirata, que “cada vez que piratea vuelve a meter la pata”, com diu el seu lloro fins que troben un bagul ple de llibres.

16.50

El primer títol de la col·lecció «Animals contra el canvi climàtic».

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !