x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • L’Ànec emmurriat - Pati de Llibres
  • L’Ànec emmurriat - Pati de Llibres
15.00
L’Ànec emmurriat
Català (Disponible en altres)
Joyce Dunbar, Petr Horácek
Juventud
A partir de
15.00
L’Ànec emmurriat

L'Ànec està emmurriat! L'estany està sec, i, a més a més, un petit núvol gris el segueix a tot arreu. Què poden fer els amics de l'Ànec per animar-lo? Tothom té dies en que res sembla anar bé i aquesta bonica història va de com els amics de l'Ànec intenten animar-lo. Però també ens explica com de contagioses poden ser les emocions, amb aquest núvol gris que es va estenent sobre tots i fent que tots estiguin emmurriats.

 

Un conte sobre l'amistat, amb final feliç, amb les tendres i divertides paraules de Joyce Dunbar i l'inimitable estil de les il·lustracions d'Horácek.

TAMBÉ US AGRADARAN
13.90

És un llibre màgic! Seguiu les indicacions escrites amb lletra de pal i descobrireu que teniu poders. Comptareu punts, bufareu, els fareu grans i petits. Passareu hores fent màgia i rient en família. 

10.00

Aquest llibre és una joieta a l’abast de tothom. Transmet amor, contagia bellesa, i agraïment. Anima a gaudir de cada detall quotidià de la vida.

38.00

Llibre i peluix gris El monstre de colors.

16.00

Viu una gran aventura!

16.50

Aquest llibre ens convida a explorar què fer en el nostre planeta i com vivim en ell.

22.00

Una noia cega explica quines sensacions percep recorrent la ciutat on conviuen els personatges més coneguts de la literatura infantil amb els personatges de les diferents obres de Jimmy Liao.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !