x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • ¿Jugamos? - Pati de Llibres
  • ¿Jugamos? - Pati de Llibres
  • ¿Jugamos? - Pati de Llibres
  • ¿Jugamos? - Pati de Llibres
13.90
¿Jugamos?
Castellà
Hervé Tullet
Kókinos
A partir de
13.90
¿Jugamos?

¿Jugamos?, d'Hervé Tullet, és una nova proposta artística divertida per compartir en família. Recupera la interactivitat lúdica d’Un libro i ens convida a acompanyar un punt groc en el seu viatge a través d’espais incerts ben imaginatius.

 

Què cal per disfrutar la lectura de ¿Jugamos? Saber llegir per seguir les indicacions textuals escrites amb lletra de pal o tenir ben a la vora algú que ens llegeixi els textos de cada doble pàgina per saber què vol el punt groc que fem els lectors en aquella doble pàgina.

 

Cada vegada que girem pàgina, resseguirem línies, farem saltar el punt, el bufarem per fer-lo volar, mourem el cap perquè torni al llibre, caminarem de puntetes... I riurem junts.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Quin gust té la vostra lluna? I la dels vostres fills? Podeu descobrir-ho amb aquesta història de companyonia alhora que parleu de la importància de la cooperació i de la diversitat de preferències.

38.00

Llibre i peluix vermell El monstre de colors.

15.00

Una investigació hilarant que us farà riure pels descosits. Qui s’ha fet caca damunt del cau de la talpeta just quan ella en sortia?

14.00

Una vaca pon un ou! Un esdeveniment esbojarrat revoluciona la vida quotidiana en una granja singular ja de per si. Una història divertidíssima que us farà riure a petits i grans.

24.00

CAT. Tots portem en l’interior un buit que de vegades creix i d’altres es fa petit, però, per sort, mai no desapareix del tot. Perquè la vida és plena de trobades i de pèrdues.

14.50

Faula dolçament il·lustrada i explicada textualment amb dues veus, una dirigida als adults (lletra d’impremta) i l’altra als infants (lletra lligada), que parla de la necessitat de viure els canvis amb confiança.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !