x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • ¿Jugamos? - Pati de Llibres
  • ¿Jugamos? - Pati de Llibres
  • ¿Jugamos? - Pati de Llibres
  • ¿Jugamos? - Pati de Llibres
13.90
¿Jugamos?
Castellà
Hervé Tullet
Kókinos
A partir de
13.90
¿Jugamos?

¿Jugamos?, d'Hervé Tullet, és una nova proposta artística divertida per compartir en família. Recupera la interactivitat lúdica d’Un libro i ens convida a acompanyar un punt groc en el seu viatge a través d’espais incerts ben imaginatius.

 

Què cal per disfrutar la lectura de ¿Jugamos? Saber llegir per seguir les indicacions textuals escrites amb lletra de pal o tenir ben a la vora algú que ens llegeixi els textos de cada doble pàgina per saber què vol el punt groc que fem els lectors en aquella doble pàgina.

 

Cada vegada que girem pàgina, resseguirem línies, farem saltar el punt, el bufarem per fer-lo volar, mourem el cap perquè torni al llibre, caminarem de puntetes... I riurem junts.

TAMBÉ US AGRADARAN
38.00

Llibre i peluix vermell El monstruo de colores (esp.).

15.50

Una història sobre la diversitat i les necessitats de cadascú.

12.50

Un àlbum que treballa la gelosia entre germans amb un plantejament positiu, centrant l’atenció en les qualitats que fan únic i especial a cada fill.

12.25

Creus que el que fas és difícil?

Atreveix-te a treballar en una granja de dinosaures!

18.50

Un text per a totes les edats: per a filosofar amb els petits o per a debats entre adults.

12.50

La visió de la realitat des de la perspectiva dels infants planteja qüestions, gairebé metafísiques, que només la imaginació pot explicar. El resultat és una història divertida, amb certa dosi d’humor absurd, que ens proposa una altra manera de veure les coses.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !