x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • ¿Jugamos? - Pati de Llibres
  • ¿Jugamos? - Pati de Llibres
  • ¿Jugamos? - Pati de Llibres
  • ¿Jugamos? - Pati de Llibres
13.90
¿Jugamos?
Castellà
Hervé Tullet
Kókinos
A partir de
13.90
¿Jugamos?

¿Jugamos?, d'Hervé Tullet, és una nova proposta artística divertida per compartir en família. Recupera la interactivitat lúdica d’Un libro i ens convida a acompanyar un punt groc en el seu viatge a través d’espais incerts ben imaginatius.

 

Què cal per disfrutar la lectura de ¿Jugamos? Saber llegir per seguir les indicacions textuals escrites amb lletra de pal o tenir ben a la vora algú que ens llegeixi els textos de cada doble pàgina per saber què vol el punt groc que fem els lectors en aquella doble pàgina.

 

Cada vegada que girem pàgina, resseguirem línies, farem saltar el punt, el bufarem per fer-lo volar, mourem el cap perquè torni al llibre, caminarem de puntetes... I riurem junts.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.00

Si alguna vegada us sentiu sols, perduts, aquest llibre us reconfortarà. Narra una història d’amistat tendra i sorprenent entre un nen i el pingüí que apareix un bon dia davant de casa seva.

38.00

Llibre i peluix vermell El monstre de colors.

18.00

Una cosa perduda apareix a la ciutat. Només un noi desocupat mostra interès i l’ajuda a trobar el seu lloc. El noi ens explica la història del temps que van conviure.

11.80

Aquesta història, situada en plena recessió econòmica (1935), contagia somriures i ànims. El secret és la protagonista: alegre, generosa i amb una passió contagiosa per la jardineria.

20.00

Aquest àlbum de Jimmy Liao ens convida a deixar-nos endur per la imaginació i utilitzar-la per transformar les nostres capacitats i la realitat que ens envolta.

38.00

Llibre i peluix blau El monstruo de colores (esp.).

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !