x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • I'm gonna be born - Pati de Llibres
  • I'm gonna be born - Pati de Llibres
  • I'm gonna be born - Pati de Llibres
  • I'm gonna be born - Pati de Llibres
39.50
I'm gonna be born
Japonès
Katsumi Komagata
One Stroke
A partir de
39.50
I'm gonna be born

Cada llibre de Katsumi Komagata és una petita joia per llegir i gaudir l'art, la poesia, la delicadesa de la combinació de papers de diferents textures i formes.

 

En aquest llibre, I'm gonna be born, Katsumi Komagata parla de l'embaràs i la formació d'una nova vida humana, tot jugant amb papers de diferents textures. La veu narrativa és la de l'infant que està a punt de néixer.

 

Katsumi Komagata no utilitza llapis ni colors per explicar les històries dels seus llibres. Tria papers de textures diferents per retallar-los i combinar-los, sorprenent el tacte i la vista dels lectors.

TAMBÉ US AGRADARAN
34.00

De la mà de l’artista japonès Katsumi Komagata, els sorolls que porta el vent travessen boscos, prats i camps.

19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

48.00

Aquest assaig sobre l'obra de l'artista japonès Katsumi Komagata proposa passejar pel catàleg dels llibres publicats per l’artista i descobrir les seves aportacions al món de la literatura infantil i juvenil (lij).

 

29.00

Katsumi Komagata narra de manera artística i amb la seva visió genuïna la història de l'arca de Noè.

18.95

Plantejat com un receptari, cada doble pàgina parla d'una emoció: por, simpatia... La presenta en un relat líric i suggeridor, i proposa una recepta per perdre la por, oferir simpatia...

14.90

Novel·la que convida a llegir pel plaer de llegir, deixant-nos endur per la manera com està narrada la història, per la força dels personatges secundaris i pel procés d’aprenentatge i creixement que fa el protagonista al llarg del llibre.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !