x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • I'm gonna be born - Pati de Llibres
  • I'm gonna be born - Pati de Llibres
  • I'm gonna be born - Pati de Llibres
  • I'm gonna be born - Pati de Llibres
39.50
I'm gonna be born
Japonès
Katsumi Komagata
One Stroke
A partir de
39.50
I'm gonna be born

Cada llibre de Katsumi Komagata és una petita joia per llegir i gaudir l'art, la poesia, la delicadesa de la combinació de papers de diferents textures i formes.

 

En aquest llibre, I'm gonna be born, Katsumi Komagata parla de l'embaràs i la formació d'una nova vida humana, tot jugant amb papers de diferents textures. La veu narrativa és la de l'infant que està a punt de néixer.

 

Katsumi Komagata no utilitza llapis ni colors per explicar les històries dels seus llibres. Tria papers de textures diferents per retallar-los i combinar-los, sorprenent el tacte i la vista dels lectors.

TAMBÉ US AGRADARAN
39.50

Un llibre que és un cel en moviment continu, amb núvols viatgers i en constant transformació... com la vida, de la mà de l’artista japonès Katsumi Komagata.

 

14.90

Novel·la que convida a llegir pel plaer de llegir, deixant-nos endur per la manera com està narrada la història, per la força dels personatges secundaris i pel procés d’aprenentatge i creixement que fa el protagonista al llarg del llibre.

39.50

Joc artístic de Bruno Munari, que proposa combinar línies rectes i corbes per construir les lletres de l’abecedari en majúscules.

25.00

ESP. Canción de Navidad, de Charles Dickens, il·lustrada per Roberto Innocenti, qui ambienta l’obra a Londres durant l’època victoriana.

54.95

Bruno Munari convida a jugar amb les mans i la imaginació. Creareu històries increïbles tot superposant cartrons, cartolines i làmines amb el fons transparent impreses amb imatges suggeridores.  

30.00

Llibre de roba fet amb serigrafia completament artesanal. De format petit perquè els nadons el puguin agafar sols, té diferents textures, és flexible i no es fa malbé per molt que el rebreguin.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !