x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • I'm gonna be born - Pati de Llibres
  • I'm gonna be born - Pati de Llibres
  • I'm gonna be born - Pati de Llibres
  • I'm gonna be born - Pati de Llibres
39.50
I'm gonna be born
Japonès
Katsumi Komagata
One Stroke
A partir de
39.50
I'm gonna be born

Cada llibre de Katsumi Komagata és una petita joia per llegir i gaudir l'art, la poesia, la delicadesa de la combinació de papers de diferents textures i formes.

 

En aquest llibre, I'm gonna be born, Katsumi Komagata parla de l'embaràs i la formació d'una nova vida humana, tot jugant amb papers de diferents textures. La veu narrativa és la de l'infant que està a punt de néixer.

 

Katsumi Komagata no utilitza llapis ni colors per explicar les històries dels seus llibres. Tria papers de textures diferents per retallar-los i combinar-los, sorprenent el tacte i la vista dels lectors.

TAMBÉ US AGRADARAN
29.00

Katsumi Komagata narra de manera artística i amb la seva visió genuïna la història de l'arca de Noè.

34.00

De la mà de l’artista japonès Katsumi Komagata, els sorolls que porta el vent travessen boscos, prats i camps.

21.00

Joc artístic de Jean Widmer i Katsumi Komagata que convida a obrir el camp de visió, jugar amb les perspectives i llegir la seqüència de la imatge deixant-nos sorprendre amb les descobertes.  

54.95

Bruno Munari convida a jugar amb les mans i la imaginació. Creareu històries increïbles tot superposant cartrons, cartolines i làmines amb el fons transparent impreses amb imatges suggeridores.  

14.90

Novel·la que convida a llegir pel plaer de llegir, deixant-nos endur per la manera com està narrada la història, per la força dels personatges secundaris i pel procés d’aprenentatge i creixement que fa el protagonista al llarg del llibre.

20.00

Assaig traduït al castellà on Suzy Lee explica la seva investigació sobre el paper que té la relligadura del llom en el contingut de la història narrada mitjançant imatges en un àlbum il·lustrat.  

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !