x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • I'm gonna be born - Pati de Llibres
  • I'm gonna be born - Pati de Llibres
  • I'm gonna be born - Pati de Llibres
  • I'm gonna be born - Pati de Llibres
39.50
I'm gonna be born
Japonès
Katsumi Komagata
One Stroke
A partir de
39.50
I'm gonna be born

Cada llibre de Katsumi Komagata és una petita joia per llegir i gaudir l'art, la poesia, la delicadesa de la combinació de papers de diferents textures i formes.

 

En aquest llibre, I'm gonna be born, Katsumi Komagata parla de l'embaràs i la formació d'una nova vida humana, tot jugant amb papers de diferents textures. La veu narrativa és la de l'infant que està a punt de néixer.

 

Katsumi Komagata no utilitza llapis ni colors per explicar les històries dels seus llibres. Tria papers de textures diferents per retallar-los i combinar-los, sorprenent el tacte i la vista dels lectors.

TAMBÉ US AGRADARAN
29.00

Katsumi Komagata narra de manera artística i amb la seva visió genuïna la història de l'arca de Noè.

20.00

Assaig traduït al castellà on Suzy Lee explica la seva investigació sobre el paper que té la relligadura del llom en el contingut de la història narrada mitjançant imatges en un àlbum il·lustrat.  

18.95

Plantejat com un receptari, cada doble pàgina parla d'una emoció: por, simpatia... La presenta en un relat líric i suggeridor, i proposa una recepta per perdre la por, oferir simpatia...

15.50

"Llegeix-lo, t'agradarà i et sorprendrà; no en podem parlar fins que te l'hagis llegit." És la recomanació per a adolescents, joves i adults que fan els lectors i lectores del club de lectura.

22.00

Esbozos de una tierra sin nombre explica el procés de creació d’Emigrantes, exposa els esbossos i esclareix d’on i com sorgeix l’obra, amb referències al món real i a l’imaginari de Shaun Tan.

19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !