x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Històries de la prehistòria - Pati de Llibres
17.80
Històries de la prehistòria
Català
Alberto Moravia
Viena Edicions
A partir de
17.80
Històries de la prehistòria

Fa uns quants milions d’anys, el món que avui coneixem estava poblat per uns éssers molt estranys: una baleneta diminuta, un ós formiguer disposat a canviar de dieta per ser coronat rei de les formigues, un pingüí convençut que no hi ha res més resistent que el gel (fins i tot al tròpic!)... I també hi havia el Coco Dril, la Cama Leona, el Peres Ós i molts més que, és cert, s’assemblen molt a animals que coneixem, però no són ben bé iguals (i qui ho és, després de milions d’anys?). Perquè aquestes Històries de la prehistòria són, en primer lloc, històries. I quan les llegim hi descobrim una pila de coses dels animals, però encara més dels éssers humans, aquesta espècie que sempre es queixa de tot, fins al punt que un dia el Pa-re-tern va perdre la paciència i va dir el que feia molt de temps que havia de dir: «Nois, si us avorriu, potser és perquè sou uns avorrits».

TAMBÉ US AGRADARAN
14.90

En Patrick ens demostra com arribem a necessitar la música, la fantasia i històries com la seva per fer que el nostre món sigui un lloc més bonic i divertit. Un lloc millor.

15.50

Harry Potter i el pres d’Azkaban és el tercer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

32.00

Harry Potter y la piedra filosofal (esp.) en l'edició il·lustrada per Jim Kay.

32.00

Harry Potter y la cámara secreta (esp.) en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

16.95

Una novel·la real i impactant que denuncia la violència contra les persones de color.

13.50

Harry Potter i la cambra secreta és el segon títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !