x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Historias de ratones - Pati de Llibres
  • Historias de ratones - Pati de Llibres
  • Historias de ratones - Pati de Llibres
  • Historias de ratones - Pati de Llibres
15.00
Historias de ratones
Castellà
Arnold Lobel
Kalandraka
A partir de
Categories
15.00
Historias de ratones

Set ratolins demanen al seu pare que els expliqui un conte abans d’anar a dormir. Com que són set germans, el pare els explicarà set contes. Cada conte és un relat curt il·lustrat. Us recomanem explicar-los al llit als petits que encara no llegeixen textos, ja que seguiran pas a pas tot el que passa en cada relat observant les il·lustracions. A la vegada, és un bon llibre perquè comencin a llegir els infants que ja saben interpretar lletres, paraules i frases escrites amb lletra d’impremta. Està escrit utilitzant les paraules essencials per seguir la història, amb frases curtes, simples i clares. Aquesta senzillesa farà que us aprengueu el fil de les històries fent-lo vostre ràpidament, interioritzant-lo de manera que també podreu explicar els contes sense el llibre, utilitzant només la vostra veu i els recursos que a cadascú de vosaltres us vingui de gust fer servir en cada relat. Són contes que funcionen de totes les maneres i amb totes les edats.

 

Les set històries són tendres, bastant surrealistes i tenen totes un humor ingenu que us atraparà a grans i petits, i punt d’absurd que us farà somriure contínuament i riure amb rialles sorolles en moments concrets. Tots els contes són relats per llegir només pel gust de llegir. No hi trobareu cap moralina ni cap ensenyament concret, ja que la voluntat de l’autor és simplement que ho passeu bé, que gaudiu de la lectura.

TAMBÉ US AGRADARAN
18.00

Recull de contes il·lustrats per a lectors joves i adults que ens situa al límit entre la realitat i la ficció. 

83.30

Una manera diferent i divertida d'acostar els contes tradicionals als més petits.

15.00

L'Associació Catalana pels Drets Civils ha reunir 11 autors i 11 il·lustradors que reflexionen sobre els drets civils, aquells que regeixen les bases de la nostra convivència i democràcia.

25.00

ESP. Canción de Navidad, de Charles Dickens, il·lustrada per Roberto Innocenti, qui ambienta l’obra a Londres durant l’època victoriana.

12.90

La llegenda de Sant Jordi en rodolins!

13.00

Recull de contes imprescindible del pedagog de la imaginació i creador de la Gramàtica de la Fantasia.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !