x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter: Lugares mágicos, personajes, criaturas y artefactos - Pati de Llibres
159.80
Harry Potter: Lugares mágicos, personajes, criaturas y artefactos
Castellà
Norma
A partir de
Categories
159.80
Harry Potter: Lugares mágicos, personajes, criaturas y artefactos

Harry Potter: Lugares mágicos, personajes, criaturas y artefactos (esp.)

 

Els llibres especials del món Harry Potter creat per J.K. Rowling, amb imatges de les pel·lícules, en una edició acurada de Norma en castellà: El gran libro de los lugares mágicos, El gran libro de los personajes, El gran libro de las criaturas y El gran libro de los artefactos.

TAMBÉ US AGRADARAN
9.95

Novel·la d’aprenentatge que disfrutaran els lectors de +12 anys, joves i adults. El missatge: crear el propi destí depèn d’un mateix. 

13.00

Harry Potter y la cámara secreta (esp.) és el segon títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

15.00

De l'autor d'Ottoline, arriba un nou personatge que atrapa els lectors, Ada Goth. Les seves aventures i l'humor amb què estan narrades, combinant text i il·lustracions, us sorprendran.

13.00

Harry Potter y la piedra filosofal (esp.) és el primer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

10.95

Onzè títol de la sèrie d'aventures d’Ala de Corb, jove ben plantat, educat, amant de les arts i de la bona entesa que s'ha de fer càrrec de l'empresa familiar i capitanejar un vaixell pirata.

14.90

Novel·la que convida a llegir pel plaer de llegir, deixant-nos endur per la manera com està narrada la història, per la força dels personatges secundaris i pel procés d’aprenentatge i creixement que fa el protagonista al llarg del llibre.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !