x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter: Lugares mágicos, personajes, criaturas y artefactos - Pati de Llibres
159.80
Harry Potter: Lugares mágicos, personajes, criaturas y artefactos
Castellà
Norma
A partir de
Categories
159.80
Harry Potter: Lugares mágicos, personajes, criaturas y artefactos

Harry Potter: Lugares mágicos, personajes, criaturas y artefactos (esp.)

 

Els llibres especials del món Harry Potter creat per J.K. Rowling, amb imatges de les pel·lícules, en una edició acurada de Norma en castellà: El gran libro de los lugares mágicos, El gran libro de los personajes, El gran libro de las criaturas y El gran libro de los artefactos.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Una nova aventura de l'audaç Ada Goth al Palacete Tenebroso. Escrita i il·lustrada per Chris Riddell. Les seves aventures i l'humor amb què estan narrades, combinant text i il·lustracions, us sorprendran.

17.90

Segona novel·la d’aprenentatge i creixement protagonitzada per la Calpurnia Tate. Per a lectors de +12 anys, joves i adults.

14.90

Novel·la que convida a llegir pel plaer de llegir, deixant-nos endur per la manera com està narrada la història, per la força dels personatges secundaris i pel procés d'aprenentatge i creixement que fa el protagonista al llarg del llibre.

13.95

Novel·la d’aventures de caràcter realista en què l’amistat de dues cosines s’uneix amb l’atzar que els omple de sorpreses uns dies d’estiu que havien pensat equivocadament que havien de ser avorrits.

19.00

Harry Potter dinou anys després (edició en català).

18.50

Harry Potter i el misteri del Príncep és el sisè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !