x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter: Lugares mágicos, personajes, criaturas y artefactos - Pati de Llibres
159.80
Harry Potter: Lugares mágicos, personajes, criaturas y artefactos
Castellà
Norma
A partir de
Categories
159.80
Harry Potter: Lugares mágicos, personajes, criaturas y artefactos

Harry Potter: Lugares mágicos, personajes, criaturas y artefactos (esp.)

 

Els llibres especials del món Harry Potter creat per J.K. Rowling, amb imatges de les pel·lícules, en una edició acurada de Norma en castellà: El gran libro de los lugares mágicos, El gran libro de los personajes, El gran libro de las criaturas y El gran libro de los artefactos.

TAMBÉ US AGRADARAN
10.95

Diversió, misteri i enginy són els components d’aquest clàssic modern de la literatura juvenil. Un nen que les bruixes han transformat en ratolí demanarà ajuda a l’àvia per poder destruir-les.

17.90

Segona novel·la d’aprenentatge i creixement protagonitzada per la Calpurnia Tate. Per a lectors de +12 anys, joves i adults.

10.95

Primer títol de la sèrie d'aventures d’Ala de Corb, jove ben plantat, educat, amant de les arts i de la bona entesa que s'ha de fer càrrec de l'empresa familiar i capitanejar un vaixell pirata.

14.90

No deixeu mai de creure en la màgia.

11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

17.95

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !