x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter 7 y las reliquias de la Muerte ESP. - Pati de Llibres
19.00
Harry Potter 7 y las reliquias de la Muerte ESP.
Castellà
J.K. Rowling
Salamandra
A partir de
Categories
19.00
Harry Potter 7 y las reliquias de la Muerte ESP.

Harry Potter y las reliquias de la Muerte és el setè títol en castellà de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

 

Al setè llibre es narren els esdeveniments posteriors a la mort de Dumbledore. Voldemort domina la Conselleria d’Afers Màgics. Harry Potter i els seus amics no faran l’últim curs a Hogwarts, sinó que aniran a la recerca dels horricreus que necessiten per enfrontar Voldemort. Arribarà la batalla final entre l’orde del Fènix i els cavallers de la mort. I la saga acabarà amb l’epíleg titulat “Dinou anys més tard”.

TAMBÉ US AGRADARAN
20.00

Harry Potter y la orden del Fénix (esp.) és el cinquè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

15.50

"Llegeix-lo, t'agradarà i et sorprendrà; no en podem parlar fins que te l'hagis llegit." És la recomanació per a adolescents, joves i adults que fan els lectors i lectores del club de lectura.

14.90

Una història tendra, genuïna i commovedora. Un llibre per aprendre a acceptar-nos com som.

15.75

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

 

10.00

Sèrie de novel·les fantàstiques que encantarà als seguidors d’Stilton i els farà créixer com a lectors. Si voleu saber què se sent superant perills i resolent misteris, és la vostra col·lecció.

14.90

No deixeu mai de creure en la màgia.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !