x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter 7 y las reliquias de la Muerte ESP. - Pati de Llibres
19.00
Harry Potter 7 y las reliquias de la Muerte ESP.
Castellà
J.K. Rowling
Salamandra
A partir de
Categories
19.00
Harry Potter 7 y las reliquias de la Muerte ESP.

Harry Potter y las reliquias de la Muerte és el setè títol en castellà de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

 

Al setè llibre es narren els esdeveniments posteriors a la mort de Dumbledore. Voldemort domina la Conselleria d’Afers Màgics. Harry Potter i els seus amics no faran l’últim curs a Hogwarts, sinó que aniran a la recerca dels horricreus que necessiten per enfrontar Voldemort. Arribarà la batalla final entre l’orde del Fènix i els cavallers de la mort. I la saga acabarà amb l’epíleg titulat “Dinou anys més tard”.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.00

Harry Potter y el cáliz de fuego (esp.) és el quart títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

17.50

Premi al Millor Llibre 2018 en la categoria de 9-12 anys de la revista Andersen.

14.00

Una nova aventura de l'audaç Ada Goth a la Mansió Esgarrifòtila. Escrita i il·lustrada per Chris Riddell. Les seves aventures i l’humor amb què estan narrades, combinant text i il·lustracions, us sorprendran.

20.50

Harry Potter i l’orde del Fènix és el cinquè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

19.00

Si només pots llegir un llibre, que sigui aquest!

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !