x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter 6 y el misterio del Príncipe ESP. - Pati de Llibres
18.00
Harry Potter 6 y el misterio del Príncipe ESP.
Castellà
J.K. Rowling
Salamandra
A partir de
Categories
18.00
Harry Potter 6 y el misterio del Príncipe ESP.

Harry Potter y el misterio del Príncipe és el sisè títol en castellà de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

 

Al sisè llibre la relació entre Harry Potter i el director de Hogwarts, Dumbledore, es fa més estreta. Dumbledore mor. El món dels muggles i el dels mags es creua.

TAMBÉ US AGRADARAN
12.00

Recull de contes imprescindible del pedagog de la imaginació i creador de la Gramàtica de la Fantasia.

13.00

Harry Potter y la piedra filosofal (esp.) és el primer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

15.00

Harry Potter y el prisionero de Azkaban (esp.) és el tercer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

13.00

Harry Potter y la cámara secreta (esp.) és el segon títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !