x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter 6 i el misteri del Príncep CAT. - Pati de Llibres
18.50
Harry Potter 6 i el misteri del Príncep CAT.
Català
J.K. Rowling
Empúries
A partir de
Categories
18.50
Harry Potter 6 i el misteri del Príncep CAT.

Harry Potter i el misteri del Príncep és el sisè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

 

Al sisè llibre la relació entre Harry Potter i el director de Hogwarts, Dumbledore, es fa més estreta. Dumbledore mor. El món dels muggles i el dels mags es creua.

TAMBÉ US AGRADARAN
10.90

En cada llibre de la col·lecció la Ru, una noia de 13 anys, busca una feineta amb la qual aconseguir ingressos propis i fer realitat el seu somni: marxar a viure a un ranxo de cavalls als EEUU.

13.00

Recull de contes imprescindible del pedagog de la imaginació i creador de la Gramàtica de la Fantasia.

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

39.95

Tot el que vols saber sobre les criatures que apareixen a les pel·lícules basades en els llibres de Harry Potter.

8.75

Novel·la amb ingredients de surrealisme màgic que transformen un poble de muntanya en l’indret on tot és possible gràcies a dos personatges que hi obren una botiga molt especial.

14.40

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !