x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter 6 i el misteri del Príncep CAT. - Pati de Llibres
18.50
Harry Potter 6 i el misteri del Príncep CAT.
Català
J.K. Rowling
Empúries
A partir de
Categories
18.50
Harry Potter 6 i el misteri del Príncep CAT.

Harry Potter i el misteri del Príncep és el sisè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

 

Al sisè llibre la relació entre Harry Potter i el director de Hogwarts, Dumbledore, es fa més estreta. Dumbledore mor. El món dels muggles i el dels mags es creua.

TAMBÉ US AGRADARAN
10.95

Novè títol de la sèrie d'aventures d’Ala de Corb, jove ben plantat, educat, amant de les arts i de la bona entesa que s'ha de fer càrrec de l'empresa familiar i capitanejar un vaixell pirata.

10.90

En cada llibre de la col·lecció la Ru, una noia de 13 anys, busca una feineta amb la qual aconseguir ingressos propis i fer realitat el seu somni: marxar a viure a un ranxo de cavalls als EEUU.

10.95

Vuitè títol de la sèrie d'aventures d’Ala de Corb, jove ben plantat, educat, amant de les arts i de la bona entesa que s'ha de fer càrrec de l'empresa familiar i capitanejar un vaixell pirata.

14.95

Diversió, misteri i enginy són els components d’aquest clàssic modern de la literatura juvenil. Un nen que les bruixes han transformat en ratolí demanarà ajuda a l’àvia per poder destruir-les.

32.00

Harry Potter i la cambra secreta en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

19.00

Harry Potter dinou anys després (edició en castellà).

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !