x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter 5 y la orden del Fénix ESP. - Pati de Llibres
20.00
Harry Potter 5 y la orden del Fénix ESP.
Castellà
J.K. Rowling
Salamandra
A partir de
Categories
20.00
Harry Potter 5 y la orden del Fénix ESP.

Harry Potter y la orden del Fénix és el cinquè títol en castellà de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

 

Al cinquè llibre Harry Potter és expulsat de Hogwarts. A més, s’ha d’enfrontar a Voldemort i els seus malvats. Per fer-hi front, els mags propers a Harry Potter configuren l’orde del Fènix. En aquest cinquè llibre descobrim la complexitat d’un dels personatges més sorprenents sorgits de la mà de J.K. Rowling: el professor Snape.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.00

Harry Potter y el cáliz de fuego (esp.) és el quart títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

32.00

Harry Potter i la pedra filosofal en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

16.95

Una novel·la real i impactant que denuncia la violència contra les persones de color.

17.50

Amb un punt evocador i un altre una miqueta irreverent, barreja llenguatge quotidià amb cert to poètic, Tania Val de Lumbre realment ens trasllada a un altre lloc, lloc que cobra vida gràcies a les il·lustracions de Zuzanna Celej.

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

15.50

Harry Potter i el pres d’Azkaban és el tercer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !