x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter 5 i l’orde del Fènix CAT. - Pati de Llibres
20.50
Harry Potter 5 i l’orde del Fènix CAT.
Català
J.K. Rowling
Empúries
A partir de
Categories
20.50
Harry Potter 5 i l’orde del Fènix CAT.

Harry Potter i l’orde del Fènix és el cinquè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

 

Al cinquè llibre Harry Potter és expulsat de Hogwarts. A més, s’ha d’enfrontar a Voldemort i els seus malvats. Per fer-hi front, els mags propers a Harry Potter configuren l’orde del Fènix. En aquest cinquè llibre descobrim la complexitat d’un dels personatges més sorprenents sorgits de la mà de J.K. Rowling: el professor Snape.

TAMBÉ US AGRADARAN
8.75

Novel·la amb ingredients de surrealisme màgic que transformen un poble de muntanya en l’indret on tot és possible gràcies a dos personatges que hi obren una botiga molt especial.

15.50

Una novel·la d’aventures, trepidant, tendra i còmica que endinsa el lector en la riquesa cultural i paisatgística d’Àfrica.

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

13.00

Harry Potter i la pedra filosofal és el primer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

13.00

Recull de contes imprescindible del pedagog de la imaginació i creador de la Gramàtica de la Fantasia.

10.00

Sèrie de novel·les fantàstiques que encantarà als seguidors d’Stilton i els farà créixer com a lectors. Si voleu saber què se sent superant perills i resolent misteris, és la vostra col·lecció.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !