x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter 3 i el pres d’Azkaban CAT. - Pati de Llibres
15.50
Harry Potter 3 i el pres d’Azkaban CAT.
Català
J.K. Rowling
Empúries
A partir de
Categories
15.50
Harry Potter 3 i el pres d’Azkaban CAT.

Harry Potter i el pres d’Azkaban és el tercer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

 

Al tercer llibre Harry Potter enfronta per primer cop els demèntors, capaços d’esborrar els bons records i endur-se la felicitat dels mags. A la vegada, s’escapa de la presó d’Azkaban Sirius Black, empresonat per haver estat considerat còmplice de lord Voldemort.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.95

Novel·la carregada d’humor exagerat que connecta amb les emocions dels nois i noies que no entenen els adults.

15.00

Harry Potter y el prisionero de Azkaban (esp.) és el tercer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

12.00

Una commovedora novel·la inspirada en fets reals, on destaca la força del discurs directe de l'autora, sense floritures.

13.50

Harry Potter i la cambra secreta és el segon títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

20.50

Harry Potter i l’orde del Fènix és el cinquè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !