x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter 2 i la cambra secreta CAT. - Pati de Llibres
13.50
Harry Potter 2 i la cambra secreta CAT.
Català
J.K. Rowling
Empúries
A partir de
Categories
13.50
Harry Potter 2 i la cambra secreta CAT.

Harry Potter i la cambra secreta és el segon títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

 

Al segon llibre Harry Potter i els seus amics Hermione i Ron tornen a Hogwarts per fer el segon curs. El nostre protagonista comença a sentir unes veus misterioses que ningú més pot sentir. El misteri el portarà a una cambra secreta.

TAMBÉ US AGRADARAN
18.00

Harry Potter y el misterio del Príncipe (esp.) és el sisè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

10.95

Si t’agrada dibuixar i t’agraden l’Ottolina i l’Ada Goth, aquest és el teu quadern de dibuix.

11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

18.00

Novel·la d’aprenentatge que disfrutaran els lectors de +12 anys, joves i adults. El missatge: crear el propi destí depèn d’un mateix. 

10.95

Novel·la carregada d’humor exagerat que connecta amb les emocions dels nois i noies que no entenen els adults.

15.50

"Llegeix-lo, t'agradarà i et sorprendrà; no en podem parlar fins que te l'hagis llegit." És la recomanació per a adolescents, joves i adults que fan els lectors i lectores del club de lectura.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !