x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter 2 i la cambra secreta CAT. - Pati de Llibres
13.50
Harry Potter 2 i la cambra secreta CAT.
Català
J.K. Rowling
Empúries
A partir de
Categories
13.50
Harry Potter 2 i la cambra secreta CAT.

Harry Potter i la cambra secreta és el segon títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

 

Al segon llibre Harry Potter i els seus amics Hermione i Ron tornen a Hogwarts per fer el segon curs. El nostre protagonista comença a sentir unes veus misterioses que ningú més pot sentir. El misteri el portarà a una cambra secreta.

TAMBÉ US AGRADARAN
117.00

Els set llibres de la saga Harry Potter en castellà.

19.50

Harry Potter i el calze de foc és el quart títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

15.75

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

 

10.90

En cada llibre de la col·lecció la Ru, una noia de 13 anys, busca una feineta amb la qual aconseguir ingressos propis i fer realitat el seu somni: marxar a viure a un ranxo de cavalls als EEUU.

15.00

Una nova aventura de l'audaç Ada Goth al Palacete Tenebroso. Escrita i il·lustrada per Chris Riddell. Les seves aventures i l'humor amb què estan narrades, combinant text i il·lustracions, us sorprendran.

39.95

Tot el que vols saber sobre els artefactes que apareixen a les pel·lícules basades en els llibres de Harry Potter.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !