x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter 1 y la piedra filosofal ESP. - Pati de Llibres
13.00
Harry Potter 1 y la piedra filosofal ESP.
Castellà
J.K. Rowling
Salamandra
A partir de
Categories
13.00
Harry Potter 1 y la piedra filosofal ESP.

Harry Potter y la piedra filosofal és el primer títol en castellà de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

 

Al primer llibre coneixem Harry Potter: un nen orfe que viu amb els oncles i un cosí que no li fan gaire cas. Harry descobreix que és un nen mag el dia que fa 11 anys, quan rep una carta misteriosa en què li diuen que ha estat admès a l’Escola de Bruixeria Hogwarts. La seva vida canvia per sempre més.

TAMBÉ US AGRADARAN
11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

25.00

ESP. Canción de Navidad, de Charles Dickens, il·lustrada per Roberto Innocenti, qui ambienta l’obra a Londres durant l’època victoriana.

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

12.95

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

10.95

Onzè títol de la sèrie d'aventures d’Ala de Corb, jove ben plantat, educat, amant de les arts i de la bona entesa que s'ha de fer càrrec de l'empresa familiar i capitanejar un vaixell pirata.

14.00

Una novel·la d'aventura, una heroïna misteriosa, i molts, molts enigmes.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !