x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter 1 i la pedra filosofal CAT. - Pati de Llibres
13.00
Harry Potter 1 i la pedra filosofal CAT.
Català
J.K. Rowling
Empúries
A partir de
Categories
13.00
Harry Potter 1 i la pedra filosofal CAT.

Harry Potter i la pedra filosofal és el primer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

 

Al primer llibre coneixem Harry Potter: un nen orfe que viu amb els oncles i un cosí que no li fan gaire cas. Harry descobreix que és un nen mag el dia que fa 11 anys, quan rep una carta misteriosa en què li diuen que ha estat admès a l’Escola de Bruixeria Hogwarts. La seva vida canvia per sempre més.

TAMBÉ US AGRADARAN
8.95

Novel·la amb ingredients de surrealisme màgic que transformen un poble de muntanya en l’indret on tot és possible gràcies a dos personatges que hi obren una botiga molt especial.

14.95

Novel·la carregada d’humor exagerat que connecta amb les emocions dels nois i noies que no entenen els adults.

10.95

Desè títol de la sèrie d'aventures d’Ala de Corb, jove ben plantat, educat, amant de les arts i de la bona entesa que s'ha de fer càrrec de l'empresa familiar i capitanejar un vaixell pirata.

10.95

Diversió, misteri i enginy són els components d’aquest clàssic modern de la literatura juvenil. Un nen que les bruixes han transformat en ratolí demanarà ajuda a l’àvia per poder destruir-les.

11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

117.00

Els set llibres de la saga Harry Potter en castellà.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !