x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter 1 i la pedra filosofal CAT. - Pati de Llibres
13.00
Harry Potter 1 i la pedra filosofal CAT.
Català
J.K. Rowling
Empúries
A partir de
Categories
13.00
Harry Potter 1 i la pedra filosofal CAT.

Harry Potter i la pedra filosofal és el primer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

 

Al primer llibre coneixem Harry Potter: un nen orfe que viu amb els oncles i un cosí que no li fan gaire cas. Harry descobreix que és un nen mag el dia que fa 11 anys, quan rep una carta misteriosa en què li diuen que ha estat admès a l’Escola de Bruixeria Hogwarts. La seva vida canvia per sempre més.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.50

Harry Potter i el calze de foc és el quart títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

32.00

Harry Potter i la cambra secreta en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

15.50

Una novel·la d’aventures, trepidant, tendra i còmica que endinsa el lector en la riquesa cultural i paisatgística d’Àfrica.

15.00

Una nova aventura de l'audaç Ada Goth al Palacete Tenebroso. Escrita i il·lustrada per Chris Riddell. Les seves aventures i l'humor amb què estan narrades, combinant text i il·lustracions, us sorprendran.

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

16.95

Una novel·la real i impactant que denuncia la violència contra les persones de color.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !