x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Harry Potter 1 and the Philosopher’s Stone En. Illustrated by Jim Kay - Pati de Llibres
37.50
Harry Potter 1 and the Philosopher’s Stone En. Illustrated by Jim Kay
Anglès
J.K. Rowling, Jim Kay
Bloomsbury
A partir de
Categories
37.50
Harry Potter 1 and the Philosopher’s Stone En. Illustrated by Jim Kay

Harry Potter and the Philosopher’s Stone (anglès) en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

 

És el primer títol en anglès de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

 

Al primer llibre coneixem Harry Potter: un nen orfe que viu amb els oncles i un cosí que no li fan gaire cas. Harry descobreix que és un nen mag el dia que fa 11 anys, quan rep una carta misteriosa en què li diuen que ha estat admès a l’Escola de Bruixeria Hogwarts. La seva vida canvia per sempre més.

TAMBÉ US AGRADARAN
21.85

Novel·la gràfica juvenil que sorprèn per com estan enllaçats els textos i les imatges per narrar la història. Parla dels orígens del cinema i és una petita obra d’art.

32.00

Harry Potter i la cambra secreta en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

17.00

Una faula deliciosa sobre la força per superar les dificultats.

16.95

El món de l'Axlin està infestat de monstres. Alguns ataquen als viatgers en els camins, d'altres assetgen els pobles fins que les arrasen completament i d'altres entren a les cases de nit per endur-se els nens mentre dormen.

16.00

Aquesta és l’aventura d’un petit equip de futbol. Però també és una història sobre l’amistat, la família i el primer amor. Perquè no solament és important el que tu et proposes, sinó de qui t’envoltes per aconseguir-ho.

 

15.50

"Llegeix-lo, t'agradarà i et sorprendrà; no en podem parlar fins que te l'hagis llegit." És la recomanació per a adolescents, joves i adults que fan els lectors i lectores del club de lectura.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !