x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Greta i Òliba, cuidadores de gossos - Pati de Llibres
  • Greta i Òliba, cuidadores de gossos - Pati de Llibres
  • Greta i Òliba, cuidadores de gossos - Pati de Llibres
  • Greta i Òliba, cuidadores de gossos - Pati de Llibres
13.95
Greta i Òliba, cuidadores de gossos
Català
Cornelia Funke
Bromera
A partir de
Categories
13.95
Greta i Òliba, cuidadores de gossos

La Greta voldria tenir un gos, però viu amb el seu oncle, que li prohibeix que entri a casa cap animal pelut. Ella creu que li espera un estiu ben avorrit, perquè els amics han marxat tots. Però s’equivoca. La seva cosina Òliba, que ve a passar l’estiu amb ella, li proposa fer-se passejadores de gossos.


A mesura que llegiu els capítols de la novel·la anireu coneixent millor cada personatge que s’hi descriu i us anireu endinsant en el món de les dues cosines fins a fer-vos-el vostre.


L’enginy i l’alegria són els trets fonamentals d’aquests dos personatges que Cornelia Funke va crear just quan començava el seu camí com a escriptora. En la relació que mantenen aquestes cosines veureu que la complicitat és l’element indispensable de l’amistat. i descobrireu com saltar-vos alguna norma familiar sense transgredir-la realment.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.50

"Llegeix-lo, t'agradarà i et sorprendrà; no en podem parlar fins que te l'hagis llegit." És la recomanació per a adolescents, joves i adults que fan els lectors i lectores del club de lectura.

14.90

Novel·la que convida a llegir pel plaer de llegir, deixant-nos endur per la manera com està narrada la història, per la força dels personatges secundaris i pel procés d'aprenentatge i creixement que fa el protagonista al llarg del llibre.

10.00

Sisè títol de la sèrie de novel·les fantàstiques que encantarà als seguidors d’Stilton i els farà créixer com a lectors. Si voleu superar perills i resoldre misteris, és la vostra col·lecció.

10.90

En cada llibre de la col·lecció la Ru, una noia de 13 anys, busca una feineta amb la qual aconseguir ingressos propis i fer realitat el seu somni: marxar a viure a un ranxo de cavalls als EEUU.

12.95

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

37.50

Harry Potter and the Philosopher’s Stone (anglès) en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !