x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Greta i Òliba, cuidadores de gossos - Pati de Llibres
  • Greta i Òliba, cuidadores de gossos - Pati de Llibres
  • Greta i Òliba, cuidadores de gossos - Pati de Llibres
  • Greta i Òliba, cuidadores de gossos - Pati de Llibres
13.95
Greta i Òliba, cuidadores de gossos
Català
Cornelia Funke
Bromera
A partir de
Categories
13.95
Greta i Òliba, cuidadores de gossos

La Greta voldria tenir un gos, però viu amb el seu oncle, que li prohibeix que entri a casa cap animal pelut. Ella creu que li espera un estiu ben avorrit, perquè els amics han marxat tots. Però s’equivoca. La seva cosina Òliba, que ve a passar l’estiu amb ella, li proposa fer-se passejadores de gossos.


A mesura que llegiu els capítols de la novel·la anireu coneixent millor cada personatge que s’hi descriu i us anireu endinsant en el món de les dues cosines fins a fer-vos-el vostre.


L’enginy i l’alegria són els trets fonamentals d’aquests dos personatges que Cornelia Funke va crear just quan començava el seu camí com a escriptora. En la relació que mantenen aquestes cosines veureu que la complicitat és l’element indispensable de l’amistat. i descobrireu com saltar-vos alguna norma familiar sense transgredir-la realment.

TAMBÉ US AGRADARAN
11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

13.00

Harry Potter y la cámara secreta (esp.) és el segon títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

10.00

Segon títol de la sèrie de novel·les fantàstiques que encantarà als seguidors d’Stilton i els farà créixer com a lectors. Si voleu saber què se sent superant perills i resolent misteris, és la vostra col&midd

18.50

Harry Potter i el misteri del Príncep és el sisè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

29.50

Un llibre ple d'innocència, on es ressalten els valors humans i l'amor cap a la naturalesa.

10.90

En cada llibre de la col·lecció la Ru, una noia de 13 anys, busca una feineta amb la qual aconseguir ingressos propis i fer realitat el seu somni: marxar a viure a un ranxo de cavalls als EEUU.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !