x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Greta i Òliba, cuidadores de gossos - Pati de Llibres
  • Greta i Òliba, cuidadores de gossos - Pati de Llibres
  • Greta i Òliba, cuidadores de gossos - Pati de Llibres
  • Greta i Òliba, cuidadores de gossos - Pati de Llibres
13.95
Greta i Òliba, cuidadores de gossos
Català
Cornelia Funke
Bromera
A partir de
Categories
13.95
Greta i Òliba, cuidadores de gossos

La Greta voldria tenir un gos, però viu amb el seu oncle, que li prohibeix que entri a casa cap animal pelut. Ella creu que li espera un estiu ben avorrit, perquè els amics han marxat tots. Però s’equivoca. La seva cosina Òliba, que ve a passar l’estiu amb ella, li proposa fer-se passejadores de gossos.


A mesura que llegiu els capítols de la novel·la anireu coneixent millor cada personatge que s’hi descriu i us anireu endinsant en el món de les dues cosines fins a fer-vos-el vostre.


L’enginy i l’alegria són els trets fonamentals d’aquests dos personatges que Cornelia Funke va crear just quan començava el seu camí com a escriptora. En la relació que mantenen aquestes cosines veureu que la complicitat és l’element indispensable de l’amistat. i descobrireu com saltar-vos alguna norma familiar sense transgredir-la realment.

TAMBÉ US AGRADARAN
16.90

Una història extraordinària d’amor, imaginació i amistat per a fans de Roald Dahl i Neil Gaiman.

14.00

Una novel·la d'aventura, una heroïna misteriosa, i molts, molts enigmes.

10.00

Sisè títol de la sèrie de novel·les fantàstiques que encantarà als seguidors d’Stilton i els farà créixer com a lectors. Si voleu superar perills i resoldre misteris, és la vostra col·lecció.

15.00

Harry Potter y el prisionero de Azkaban (esp.) és el tercer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

10.95

Sisè títol de la sèrie d'aventures d’Ala de Corb, jove ben plantat, educat, amant de les arts i de la bona entesa que s'ha de fer càrrec de l'empresa familiar i capitanejar un vaixell pirata.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !