x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Grans inventors. De la A a la Z! - Pati de Llibres
16.95
Grans inventors. De la A a la Z!
Català (Disponible en altres)
Valter Vogato
VV Kids
A partir de
Categories
16.95
Grans inventors. De la A a la Z!

Històries inspiradores com les de Turing, Handler o els germans Lumière, al costat d’uns altres, les trobaràs a Grans inventors, l’última novetat de VVKids dins de la col·lecció Llibres per saber-ne més.

 

El gran divulgador científic Valter Fogato i l’experimentada il·lustradora Annalisa Beghelli uneixen el seu talent per oferir un volum apassionant i atractiu, amb el què descobrir els grans inventors i la gènesi dels invents fonamentals que han transformat les nostres vides.

 

Com es va inventar el comandament a distància? Quin és l’origen del LED? I el germen de la primera fotografia? Coneixes la importància del baròmetre? Qui va inventar les bateries?

 

Des del naixement del mètode científic fins a les últimes innovacions tecnològiques, Grans inventors és un trepidant recorregut per ordre alfabètic, perquè els més joves s’endinsin a l’enginy de la ment humana. I així, que aprenguin i es deixin contagiar per l’entusiasme, el rigor i l’afany de descobriment!

TAMBÉ US AGRADARAN
21.95

Llibre de gran format amb solapes i desplegables que proposa jugar a descobrir animals.

19.90

Des de Newton a Maxwell o al gat de Shrödinger; introduint els àtoms, la taula periòdica, l’antimatèria o la radioactivitat. Gràcies a aquest llibre aquests conceptes deixaran de ser pesades matèries que s’imparteixen a l’escola, ja que despertarà en els joves lectors la curiositat i motivació necessàries per convert

29.90

Animales del norte et submergeix en un emocionant recorregut a través de tots els animals que trobaràs en l'hemisferi nord.

 

 

 

16.00

Jennifer Berne i Vladimir Radunsky conviden el lector a participar amb Albert Einstein en un viatge ple de curiositat, humor i descobriments científics.

16.50

Aquest llibre ens convida a explorar què fer en el nostre planeta i com vivim en ell.

16.95

Un atles del món amb continguts de geografia física i social, amb pestanyes que amaguen informacions anecdòtiques i curiositats de cada regió.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !