x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • ¡Fuera pesadillas! - Pati de Llibres
  • ¡Fuera pesadillas! - Pati de Llibres
  • ¡Fuera pesadillas! - Pati de Llibres
  • ¡Fuera pesadillas! - Pati de Llibres
6.75
¡Fuera pesadillas!
Castellà
Elisenda Roca, Cristina Losantos
Bambú
A partir de
Categories
6.75
¡Fuera pesadillas!

Llibre per compartir amb els que encara no llegeixen textos i per deixar que s’endinsin sols en la lectura els que comencen a llegir textos breus en lletra d’impremta.


Cada doble pàgina del llibre té un únic paràgraf escrit que funciona com una estrofa amb textos rítmics i ben rimats per l’Elisenda Roca, que ha treballat el ritme intern dels versos al llarg del llibre per oferir una història quotidiana des d’una perspectiva enginyosa i amb format poètic. Afegiu-hi les il·lustracions a doble pàgina de la Cristina Losantos, amb tractament de còmic, capaç de condensar en un tret, una línia, tota l’acció i l’emoció dels personatges, amb el seu toc genuí d’humor. El resultat és un llibre que gaudireu grans i petits, i que us donarà eines per afrontar les pors nocturnes (ai, la foscor i els ésser imaginaris...) mitjançant el joc en família.

TAMBÉ US AGRADARAN
25.00

ESP. Canción de Navidad, de Charles Dickens, il·lustrada per Roberto Innocenti, qui ambienta l’obra a Londres durant l’època victoriana.

9.00

Combina lletra lligada amb pictogrames. Us divertirà la mala sort d’aquest pirata, que “cada vez que piratea vuelve a meter la pata”, com diu el seu lloro fins que troben un bagul ple de llibres.

19.50

Recull de faules protagonitzades per animals per llegir en veu alta als infants petits i animar a llegir autònomament els primers lectors.

12.00

Recull de contes imprescindible del pedagog de la imaginació i creador de la Gramàtica de la Fantasia.

18.00

Recull de contes il·lustrats per a lectors joves i adults que ens situa al límit entre la realitat i la ficció. 

22.00

ESP./ENG. El primer llibre CD bilingüe (castellà i anglès) que combina la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !