x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • ¡Fuera pesadillas! - Pati de Llibres
  • ¡Fuera pesadillas! - Pati de Llibres
  • ¡Fuera pesadillas! - Pati de Llibres
  • ¡Fuera pesadillas! - Pati de Llibres
6.75
¡Fuera pesadillas!
Castellà
Elisenda Roca, Cristina Losantos
Bambú
A partir de
Categories
6.75
¡Fuera pesadillas!

Llibre per compartir amb els que encara no llegeixen textos i per deixar que s’endinsin sols en la lectura els que comencen a llegir textos breus en lletra d’impremta.


Cada doble pàgina del llibre té un únic paràgraf escrit que funciona com una estrofa amb textos rítmics i ben rimats per l’Elisenda Roca, que ha treballat el ritme intern dels versos al llarg del llibre per oferir una història quotidiana des d’una perspectiva enginyosa i amb format poètic. Afegiu-hi les il·lustracions a doble pàgina de la Cristina Losantos, amb tractament de còmic, capaç de condensar en un tret, una línia, tota l’acció i l’emoció dels personatges, amb el seu toc genuí d’humor. El resultat és un llibre que gaudireu grans i petits, i que us donarà eines per afrontar les pors nocturnes (ai, la foscor i els ésser imaginaris...) mitjançant el joc en família.

TAMBÉ US AGRADARAN
9.00

Combina lletra lligada amb pictogrames. Us divertirà la mala sort d’aquest pirata, que “cada vez que piratea vuelve a meter la pata”, com diu el seu lloro fins que troben un bagul ple de llibres.

83.30

Una manera diferent i divertida d'acostar els contes tradicionals als més petits.

18.00

Recull de contes il·lustrats per a lectors joves i adults que ens situa al límit entre la realitat i la ficció. 

14.90

Un conte tendre sobre la màgia dels llibres.

34.90

Recopilació dels 6 llibres clàssics de Babar.

15.00

Set contes il·lustrats divertits, surrealistes, amb un punt d’absurd, per llegir pel plaer de llegir als més petits i per començar a llegir tots sols els que ja saben llegir textos.

 

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !