x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Frida - Pati de Llibres
  • Frida - Pati de Llibres
  • Frida - Pati de Llibres
28.90
Frida
Castellà
Sébastien Perez y Benjamin Lacombe (il.)
Edelvives
A partir de
28.90
Frida

Com si fos un llibre de pensaments, Sébastien Perez alterna els seus textos poètics amb extractes dels quaderns personals de Frida que ens transmeten els seus més profundes emocions, mentre que Benjamin Lacombe les plasma en il·lustracions i ens transporta al més profund de la seva ànima a través d'una successió de pàgines encunyades.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Posa en relleu la necessitat de pensar i, a través de l’enginy, vèncer les pors i aconseguir milllores col·lectives sabent quin és el lloc que un mateix ha d’ocupar en aquesta col·lectivitat.

46.50

CAT. Jugueu a trobar diferències, idèntics i més diferències amb els tres llibres de les aventures de l'Estel i el Pol.

38.00

Llibre i peluix gris El monstruo de colores (esp.).

13.00

Una cria de llebre vol demostrar al seu pare que se l’estima molt. Tots dos entren en una competició per mostrar la mida tan gran de l’amor que senten per l’altre.

15.00

Aquest àlbum és un clàssic modern de la lij. Anima a observar l’entorn i la pròpia vida amb una visió artística i valora la paraula. És un bon recurs per endinsar-se en el món de la poesia.

 

30.00

Llibre de roba fet amb serigrafia completament artesanal. De format petit perquè els nadons el puguin agafar sols, té diferents textures, és flexible i no es fa malbé per molt que el rebreguin.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !