x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Fora malsons! - Pati de Llibres
  • Fora malsons! - Pati de Llibres
  • Fora malsons! - Pati de Llibres
  • Fora malsons! - Pati de Llibres
6.75
Fora malsons!
Català
Elisenda Roca, Cristina Losantos
Bambú
A partir de
Categories
6.75
Fora malsons!

Llibre per compartir amb els que encara no llegeixen textos i per deixar que s’endinsin sols en la lectura els que comencen a llegir textos breus en lletra d’impremta.


Cada doble pàgina del llibre té un únic paràgraf escrit que funciona com una estrofa amb textos rítmics i ben rimats per l’Elisenda Roca, que ha treballat el ritme intern dels versos al llarg del llibre per oferir una història quotidiana des d’una perspectiva enginyosa i amb format poètic. Afegiu-hi les il·lustracions a doble pàgina de la Cristina Losantos, amb tractament de còmic, capaç de condensar en un tret, una línia, tota l’acció i l’emoció dels personatges, amb el seu toc genuí d’humor. El resultat és un llibre que gaudireu grans i petits, i que us donarà eines per afrontar les pors nocturnes (ai, la foscor i els ésser imaginaris...) mitjançant el joc en família.

TAMBÉ US AGRADARAN
18.00

Recull de contes il·lustrats per a lectors joves i adults que ens situa al límit entre la realitat i la ficció. 

22.00

ESP./ENG. El primer llibre CD bilingüe (castellà i anglès) que combina la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo.

19.95

Un llibre que ens inspira amb les històries de 100 dones extraordinàries del passat i del present, de Frida Kahlo a Serena Williams.

Perquè totes les nenes mereixen créixer pensant que poden arribar a ser el que elles vulguin.

Uneix-te al moviment #NenesRebels!

6.75

Combatreu les pors nocturnes tot rient, quan llegiu els textos rimats i les il·lustracions d’aquest conte d’un nen que té por a la foscor i juga amb l’àvia a les palpentes per la casa durant la nit.

83.30

Una manera diferent i divertida d'acostar els contes tradicionals als més petits.

18.95

Una carpeta amb la síntesi de quatre contes, els puzles dels contes i tres possibles finals: el tradicional, el que proposa l’autora i un en blanc perquè el feu vosaltres amb el retolador esborrable.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !