x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Fora malsons! - Pati de Llibres
  • Fora malsons! - Pati de Llibres
  • Fora malsons! - Pati de Llibres
  • Fora malsons! - Pati de Llibres
6.75
Fora malsons!
Català
Elisenda Roca, Cristina Losantos
Bambú
A partir de
Categories
6.75
Fora malsons!

Llibre per compartir amb els que encara no llegeixen textos i per deixar que s’endinsin sols en la lectura els que comencen a llegir textos breus en lletra d’impremta.


Cada doble pàgina del llibre té un únic paràgraf escrit que funciona com una estrofa amb textos rítmics i ben rimats per l’Elisenda Roca, que ha treballat el ritme intern dels versos al llarg del llibre per oferir una història quotidiana des d’una perspectiva enginyosa i amb format poètic. Afegiu-hi les il·lustracions a doble pàgina de la Cristina Losantos, amb tractament de còmic, capaç de condensar en un tret, una línia, tota l’acció i l’emoció dels personatges, amb el seu toc genuí d’humor. El resultat és un llibre que gaudireu grans i petits, i que us donarà eines per afrontar les pors nocturnes (ai, la foscor i els ésser imaginaris...) mitjançant el joc en família.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Set contes il·lustrats divertits, surrealistes, amb un punt d’absurd, per llegir pel plaer de llegir als més petits i per començar a llegir tots sols els que ja saben llegir textos.

15.90

Trenta històries simpàtiques per riure, somiar, volar i viure aventures d’allò més emocionants amb dracs fabulosos!

21.00

Recull de contes protagonitzats per un nen nakota, el Plometes, que parlen de la vida dels indis americans i de l’estreta relació amb la natura.

14.90

Un conte tendre sobre la màgia dels llibres.

18.00

ESP./ENG. El segon llibre CD bilingüe (castellà i anglès) que combina la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo. Aquesta vegada es troben al&

59.90

ESP./ENG. Els tres llibres CD bilingües (castellà i anglès) que combinen la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !