x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Fanny crea una agencia de detectives - Pati de Llibres
  • Fanny crea una agencia de detectives - Pati de Llibres
  • Fanny crea una agencia de detectives - Pati de Llibres
  • Fanny crea una agencia de detectives - Pati de Llibres
11.50
Fanny crea una agencia de detectives
Castellà
Patricia Schröder, Tina Schulte
Edelvives
A partir de
Categories
11.50
Fanny crea una agencia de detectives

La “banda del Regaliz” està formada per quatre amigues inseparables. La Leo és molt curiosa i amant dels animals. La Dotte és una mica mandrosa, però mai falla quan se la necessita. A la Maya li encanta el color rosa, i és molt simpàtica. La Fanny és valenta, sempre està fent de les seves i se li ocorren idees genials. Juntes s’ho passen molt bé, encara que de vegades han d’afrontar algunes situacions complicades. Però sempre se’n surten gràcies a la seva tenacitat i intel·ligència.


Les novel·les de la col·lecció treballen temes significatius per als preadolescents com ara l’afany de superació d’un mateix, la importància de formar part d’un grup amb interessos comuns, el valor de l’amistat. I fan èmfasi en el fet de com sentir-se acompanyat ajuda a superar els entrebancs, sobretot emocionals, que sorgeixen en el dia a dia amb la família, els companys d’escola i la resta de persones amb qui convivim.


En general els referents són molt marcadament femenins i reflecteixen la vida quotidiana d’un grup de nenes que atrau l’atenció de lectores de 9 a 12 anys. Els títols de la col·lecció es poden llegir sense seguir un ordre concret. Però val la pena llegir en primer lloc el primer títol, ja que és on es forma la colla.


En aquest quart número, a la Fanny se li acut formar una agència de detectius amb les seves inseparables amigues Maya, Leo i Dotte. El primer cas no es fa esperar: a la botiga d’animals on treballa el pare de la Fanny, algú ha robat uns ocells exòtics.

TAMBÉ US AGRADARAN
18.50

Harry Potter i el misteri del Príncep és el sisè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

14.95

Novel·la carregada d’humor exagerat que connecta amb les emocions dels nois i noies que no entenen els adults.

11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

17.90

Segona novel·la d’aprenentatge i creixement protagonitzada per la Calpurnia Tate. Per a lectors de +12 anys, joves i adults.

14.00

El segon llibre de la trilogia «La Llum d'Artús».

39.95

Tot el que vols saber sobre els llocs màgics que apareixen a les pel·lícules basades en els llibre de Harry Potter.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !