x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • ESP. PELUCHE MONSTRUO VERDE. EL MONSTRUO DE COLORES - Pati de Llibres
22.00
ESP. PELUCHE MONSTRUO VERDE. EL MONSTRUO DE COLORES
Castellà
Anna Llenas
n/d
A partir de
Categories
22.00
ESP. PELUCHE MONSTRUO VERDE. EL MONSTRUO DE COLORES

Aquest PELUIX VERD del monstruo de colores (esp.) d’Anna Llenas us acompanyarà en totes les situacions on les emocions es desbordin: en les nits, per superar la por a la foscor; en els conflictes amb amics i germans, per superar la ràbia i la gelosia; en els dies clars i lluminosos, per compartir l’alegria; en les estones de pau, per transmetre la calma, i, també, en els moments de benestar, per compartir l’amor.

 

És un bon regal per acompanyar un dels llbres del monstre de colors (àlbum, pop up, quadern) i donar a conèixer als més petits aquest monstre verd, que de ben segur esdevindrà un company inseparable.

TAMBÉ US AGRADARAN
22.00

PELUIX BLAU del monstre de colors d'Anna Llenas. Abracem la tristor i la transformem.

16.90

Una cria de llebre vol demostrar al seu pare que se l’estima molt. Tots dos entren en una competició per mostrar la mida tan gran de l’amor que senten per l’altre. Inclou el peluix de la llebre.

22.00

PELUIX BLAU del monstruo de colores (esp.) d'Anna Llenas. Abracem la tristesa i la transformem.

24.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere i un personatge literari en l'interior: un Barbapapà, membre de la família més coneguda de la literatura infantil.

78.85

Us proposem 7 llibres per compartir amb nens i nenes d’1 any. Una proposta perquè munteu la vostra primera biblioteca.

21.00

Joc artístic de Jean Widmer i Katsumi Komagata que convida a obrir el camp de visió, jugar amb les perspectives i llegir la seqüència de la imatge deixant-nos sorprendre amb les descobertes.  

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !