x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • ESP El curioso mundo de Calpurnia Tate - Pati de Llibres
17.90
ESP El curioso mundo de Calpurnia Tate
Castellà
Jacqueline Kelly
Roca
A partir de
Categories
17.90
ESP El curioso mundo de Calpurnia Tate

La Calpurnia creix i s’enfronta als convencionalismes que li reserva la societat masclista de Texas a principis del segle XX. S’adona que per crear el seu destí necessita independència econòmica com a punt de partida.

 

A L’evolució de la Calpurnia Tate Jacqueline Kelly començava cada capítol citant un fragment de L’origen de les espècies de Darwin que tenia relació directa amb el que vivia en aquell capítol concret la protagonista. En aquesta segona novel·la de la sèrie segueix el mateix procediment amb fragments del llibre El viatge del Beagle, on Darwin va anotar moltes de les idees que desenvoluparia en la seva teoria de l’evolució de les espècies per selecció natural.

 

És interessant, perquè el viatge de Darwin introdueix el viatge maduratiu de la nostra protagonista, que creixerà amb cada nova relació que estableixi amb els altres i l’entorn.

 

És en les relacions amb els altres on la Calpurnia troba allò que li cal per reflexionar i madurar. La cosina, el veterinari, el seu germà Travis... tots ells són personatges secundaris d’una força excepcional i unes repercussions en la protagonista que els lectors seguim amb passió mentre llegim.

 

La fluïdesa amb què la Calpurnia explica com viu continua sent tan detallista com en el primer llibre. Els lectors vivim les situacions que se li presenten com si fóssim amb ella acollint les persones que fugen de la inundació, davant de la màquina d’escriure de la cosina, sentint l’amor pels animals del seu germà Travis...

 

Amb El curiós món de la Calpurnia Tate continuem descobrint i aprenent.

TAMBÉ US AGRADARAN
17.50

Amb un punt evocador i un altre una miqueta irreverent, barreja llenguatge quotidià amb cert to poètic, Tania Val de Lumbre realment ens trasllada a un altre lloc, lloc que cobra vida gràcies a les il·lustracions de Zuzanna Celej.

15.00

Una nova aventura de l'audaç Ada Goth al Palacete Tenebroso. Escrita i il·lustrada per Chris Riddell. Les seves aventures i l'humor amb què estan narrades, combinant text i il·lustracions, us sorprendran.

17.95

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

14.90

Novel·la que convida a llegir pel plaer de llegir, deixant-nos endur per la manera com està narrada la història, per la força dels personatges secundaris i pel procés d’aprenentatge i creixement que fa el protagonista al llarg del llibre.

14.00

Una novel·la d'aventura, una heroïna misteriosa, i molts, molts enigmes.

13.00

Harry Potter y la piedra filosofal (esp.) és el primer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !