x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • ESP El curioso mundo de Calpurnia Tate - Pati de Llibres
17.90
ESP El curioso mundo de Calpurnia Tate
Castellà
Jacqueline Kelly
Roca
A partir de
Categories
17.90
ESP El curioso mundo de Calpurnia Tate

La Calpurnia creix i s’enfronta als convencionalismes que li reserva la societat masclista de Texas a principis del segle XX. S’adona que per crear el seu destí necessita independència econòmica com a punt de partida.

 

A L’evolució de la Calpurnia Tate Jacqueline Kelly començava cada capítol citant un fragment de L’origen de les espècies de Darwin que tenia relació directa amb el que vivia en aquell capítol concret la protagonista. En aquesta segona novel·la de la sèrie segueix el mateix procediment amb fragments del llibre El viatge del Beagle, on Darwin va anotar moltes de les idees que desenvoluparia en la seva teoria de l’evolució de les espècies per selecció natural.

 

És interessant, perquè el viatge de Darwin introdueix el viatge maduratiu de la nostra protagonista, que creixerà amb cada nova relació que estableixi amb els altres i l’entorn.

 

És en les relacions amb els altres on la Calpurnia troba allò que li cal per reflexionar i madurar. La cosina, el veterinari, el seu germà Travis... tots ells són personatges secundaris d’una força excepcional i unes repercussions en la protagonista que els lectors seguim amb passió mentre llegim.

 

La fluïdesa amb què la Calpurnia explica com viu continua sent tan detallista com en el primer llibre. Els lectors vivim les situacions que se li presenten com si fóssim amb ella acollint les persones que fugen de la inundació, davant de la màquina d’escriure de la cosina, sentint l’amor pels animals del seu germà Travis...

 

Amb El curiós món de la Calpurnia Tate continuem descobrint i aprenent.

TAMBÉ US AGRADARAN
8.95

Novel·la amb ingredients de surrealisme màgic que transformen un poble de muntanya en l’indret on tot és possible gràcies a dos personatges que hi obren una botiga molt especial.

14.95

Diversió, misteri i enginy són els components d’aquest clàssic modern de la literatura juvenil. Un nen que les bruixes han transformat en ratolí demanarà ajuda a l’àvia per poder destruir-les.

13.00

Recull de contes imprescindible del pedagog de la imaginació i creador de la Gramàtica de la Fantasia.

15.50

Harry Potter i el pres d’Azkaban és el tercer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

17.50

Amb un punt evocador i un altre una miqueta irreverent, barreja llenguatge quotidià amb cert to poètic, Tania Val de Lumbre realment ens trasllada a un altre lloc, lloc que cobra vida gràcies a les il·lustracions de Zuzanna Celej.

13.95

Novel·la realista d’aventures en què una nena i la seva àvia s’enfronten als xantatges d’un jove que vol cobrar l’herència de l’oncle recuperant l’euga que ara els pertany a elles.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !