x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Escampar la boira - Pati de Llibres
16.00
Escampar la boira
Català (Disponible en altres)
Chloe Cruchaudet
Juventud
A partir de
16.00
Escampar la boira

Aquest còmic de gran format ens narra les aventures d’una colla d’amics que, tot buscant un lloc llunyà on escapar-se es trobaran amb una situació inesperada que els farà canviar d’opinió.

Un llibre que amb subtilesa, humor i en el format d’aventures més preferit per els nens serveix per parlar de l’empatia, de trobar el lloc en d’un mateix en el món i per donar-se compte que, a vegades, canviant una mica de perspectiva es veuen les coses d’una manera molt diferent.

Al final del llibre trobem un joc final amb el que es pot construir el rai de la historia gràcies a una maqueta retallable i les instruccions de com muntar-la.

TAMBÉ US AGRADARAN
20.00

Aquest és un llibre per rellegir infinites vegades, com tots els de Jimmy Liao, amb uns textos treballats poèticament i unes il·lustracions exuberants de colors i carregades de voluntat narrativa.

 

13.50

Una cria de llebre vol demostrar al seu pare que se l’estima molt. Tots dos entren en una competició per mostrar la mida tan gran de l’amor que senten per l’altre.

15.00

Si voleu educar en el respecte als altres i la llibertat personal, llegiu la història de la Clementina, que decidirà el seu destí fugint de la presó en què s’ha transformat la seva relació de parella.

16.50

Una història que tracta de manera despreocupada la por als canvis, el rebuig al desconegut i el valor de l'amistat.

15.50

Una història sobre la diversitat i les necessitats de cadascú.

9.95

Volum 13 de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !