x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Escampar la boira - Pati de Llibres
16.00
Escampar la boira
Català (Disponible en altres)
Chloe Cruchaudet
Juventud
A partir de
16.00
Escampar la boira

Aquest còmic de gran format ens narra les aventures d’una colla d’amics que, tot buscant un lloc llunyà on escapar-se es trobaran amb una situació inesperada que els farà canviar d’opinió.

Un llibre que amb subtilesa, humor i en el format d’aventures més preferit per els nens serveix per parlar de l’empatia, de trobar el lloc en d’un mateix en el món i per donar-se compte que, a vegades, canviant una mica de perspectiva es veuen les coses d’una manera molt diferent.

Al final del llibre trobem un joc final amb el que es pot construir el rai de la historia gràcies a una maqueta retallable i les instruccions de com muntar-la.

TAMBÉ US AGRADARAN
11.95

L’Elmer és el referent de l’acceptació d’un mateix tal com és i del tractament positiu de la diferència en la lij. Juntament amb Babar i Pomelo, és un dels elefants més estimats pels lectors.

38.00

Llibre i peluix verd El monstre de colors. 

9.95

Desè volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

16.00

Endinsa’t en el món en miniatura de la casa dels ratolins, una casa que no s’assembla a cap altra! El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és SUPERtímid. La Júlia és SUPERcuriosa. Tornen a viure junts una pila d’aventures a la casa dels ratolins.

14.50

Un llibre que no parla de l’amor i l’amistat, sinó que els mostra, ens els fa viure. Després de llegir el llibre, voldreu viure amb el lleó protagonista. Voldreu ser aquest lleó.

15.95

Una divertida i captivadora història sobre el que passa quan els nens desafien als adults.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !