x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Ennuvolat amb risc de mandonguilles - Pati de Llibres
  • Ennuvolat amb risc de mandonguilles - Pati de Llibres
  • Ennuvolat amb risc de mandonguilles - Pati de Llibres
  • Ennuvolat amb risc de mandonguilles - Pati de Llibres
13.95
Ennuvolat amb risc de mandonguilles
Català
Judi Barrett, Ron Barrett
Corimbo
A partir de
13.95
Ennuvolat amb risc de mandonguilles

L’avi prepara l’esmorzar. Un pancake surt volant i aterra al cap del nét. El fet desperta la imaginació de l’avi al llarg del dia i en arribar la nit explica als seus néts la història de Mastegaiempassa, un poble on el menjar cau del cel a l'hora d'esmorzar, a l'hora de dinar i a l'hora de sopar, cada dia, cuinat i a punt de ser menjat. Els seus habitants viuen feliços fins que un mal dia el temps es trastoca i els aliments que cauen del cel són cada cop més grans, hi ha una inundació de pancakes, plouen més espaguetis del compte i un huracà de salsa de tomàquet indica que allò empitjorarà...

 

Entre sorpresa i sorpresa, els lectors riuran sense poder parar de fer-ho i, després, un cop la lectura hagi deixat el seu pòsit en el record, plantejaran preguntes als adults que us faran veure la nostra incidència en l'entorn amb uns altres ulls.

 

El llibre, divertidíssim, reflecteix un entorn cultural típicament nord-americà. Es va publicar a Nova York l'any 1978 i en van fer una pel·lícula d'animació dirigida per Phil Lord i Chris Miller (Sony and Columbia Pictures) també divertidíssima. A Catalunya ha rebut el 8è premi Atrapallibres que decideixen els joves lectors.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Una ciutat grisa esdevé verda gràcies a un nen capaç de contagiar l’esperit de l’esforç compartit. Entre tots els habitants transformen la ciutat, donant espai a la natura en tot l’entorn urbà.

15.00

Aquest àlbum és un clàssic modern de la lij. Anima a observar l’entorn i la pròpia vida amb una visió artística i valora la paraula. És un bon recurs per endinsar-se en el món de la poesia. 

18.95

Plantejat com un receptari, cada doble pàgina parla d'una emoció: por, simpatia... La presenta en un relat líric i suggeridor, i proposa una recepta per perdre la por, oferir simpatia...

38.00

Llibre i peluix blau El monstre de colors.

13.50

Aquest àlbum poètic explica la història de superació personal i col·lectiva, d’emprenedoria femenina i de llavor de canvi social que ha estat la vida de Wangari Maathai, Premi Nobel de la Pau.

11.95

L’Elmer és el referent de l’acceptació d’un mateix tal com és i del tractament positiu de la diferència en la lij. Juntament amb Babar i Pomelo, és un dels elefants més estimats pels lectors.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !