x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Endevina con t'estimo: mini amb peluix - Pati de Llibres
16.90
Endevina con t'estimo: mini amb peluix
Català
Sam McBratney, Anita Jeram
Kókinos
A partir de
16.90
Endevina con t'estimo: mini amb peluix

No és fàcil de mesurar el sentiment d’amor que tenim envers els altres. En aquesta història narrada a l’hora d’anar a dormir dues llebres competeixen per demostrar-se l’una a l’altra com s’estimen comparant la mida del seu amor amb distàncies cada cop més grans. Al final la cria de llebre, endormiscada, diu al pare que se l’estima fins a la Lluna i s’adorm. Llavors el pare li diu que ell s’estima fins a la Lluna “d’anar i tornar”.

 

TAMBÉ US AGRADARAN
15.95

Llibre que aborda la transsexualitat amb naturalitat. Un apropament al públic infantil sobre la diversitat de gènere des del respecte i la integració.

13.00

Aprendreu els colors mentre ajudeu el peix Peixet a trobar la seva mare i coneixereu alguns animals del mar: el cranc vermell, l’estrella taronja...

12.00

Portafotos bola de neu amb personatge literari en l'interior: un Barbapapà, membre de la família més coneguda de la literatura infantil.

33.50

Sac amb peces grans de fusta natural polida, tallada formant cossos geomètrics, per jugar a fer construccions.

16.50

La història de l'Erugueta Goluda d'Eric Carle en l'edició petita en català de pàgines de cartró per a nadons. Inclou el peluix de l'Erugueta.

22.00

PELUIX ROSA del monstre de colors d'Anna Llenas. Emoció! Amor.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !