x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • En un pot de vidre - Pati de Llibres
14.95
En un pot de vidre
Català
Deborah Marcero
Astronave
A partir de
14.95
En un pot de vidre

Un conte preciós sobre el poder dels records i la màgia de l'amistat.


Liam, un petit conill, és col·leccionista. Recull coses extraordinàries, com plomes i pedres en forma de cor, i les guarda en un pot de vidre per reviure aquests moments sempre que vulgui.

 

Quan coneix l’Evelyn, junts recol·lecten tot allò que és extraordinari: l’arc de Sant Martí, el so de l’oceà i el vent quan bufa abans que nevi. Un dia, però, l’Evelyn ha de marxar a una altra ciutat, i el Liam ja no creu que sigui tan divertit omplir els pots tot sol... ara què farà?

TAMBÉ US AGRADARAN
14.95

El tercer llibre de la saga que va iniciar L'ovelleta que va venir a sopar, el qual s'ha convertit en tot un clàssic de la literatura infantil: una història plena de valors com l'amistat, la generositat i l'acceptació de les diferències.

16.50

Aquest llibre ens convida a explorar què fer en el nostre planeta i com vivim en ell.

29.90

Un àlbum de gran format ple de solapes per descobrir els secrets dels dolents més famosos dels contes: ogres, llops i bruixes!

40.95

Llibre i peluix groc El monstre de colors.

16.00

Endinsa’t en el món en miniatura de la casa dels ratolins, una casa que no s’assembla a cap altra! El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és SUPERtímid. La Júlia és SUPERcuriosa. Tornen a viure junts una pila d’aventures a la casa dels ratolins.

15.95

El primer llibre infantil de Dan Brown. Lectura i música per gaudir en família!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !