x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • En Mattia i l'avi - Pati de Llibres
16.00
En Mattia i l'avi
Català
Roberto Piumini
Viena Edicions
A partir de
16.00
En Mattia i l'avi

Tota la família s’ha reunit al voltant de l’avi, que és al llit, molt malalt des de fa dies… De sobte i sense que ningú més sen’adoni, l’avi es lleva i, adreçant-se al seu nét Mattia, li demana si li ve de gust anar a fer un volt, per viure grans aventures.
Avi i nét surten de casa, munten a cavall, són capturats per pirates i fins i tot troben un tresor.
Però, durant el viatge, la figura de l’avi es va fent cada vegada més petita i en Mattia, que té por de perdre’l, se’l posa al cap. Al capvespre, de tornada a casa, l’avi ja no és visible, però en Mattia pot sentir-lo molt clarament dins seu…

TAMBÉ US AGRADARAN
14.40

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

15.00

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest tercer títol de la sèrie d’Ottoline enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

14.00

De l’autor de l'Ottolina, arriba un nou personatge que atrapa els lectors, l'Ada Goth. Les seves aventures i l'humor amb què estan narrades, combinant text i il·lustracions, us sorprendran.

10.00

CAT. Barreja de novel·la i còmic, aquest primer títol de la sèrie d’Agus i els monstres enganxa els lectors i els fa riure fins a plorar.

32.00

Harry Potter y la piedra filosofal (esp.) en l'edició il·lustrada per Jim Kay.

10.00

Segon títol de la sèrie de novel·les fantàstiques que encantarà als seguidors d’Stilton i els farà créixer com a lectors. Si voleu saber què se sent superant perills i resolent misteris, és la vostra col&midd

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !