x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • En Mattia i l'avi - Pati de Llibres
16.00
En Mattia i l'avi
Català
Roberto Piumini
Viena Edicions
A partir de
16.00
En Mattia i l'avi

Tota la família s’ha reunit al voltant de l’avi, que és al llit, molt malalt des de fa dies… De sobte i sense que ningú més sen’adoni, l’avi es lleva i, adreçant-se al seu nét Mattia, li demana si li ve de gust anar a fer un volt, per viure grans aventures.
Avi i nét surten de casa, munten a cavall, són capturats per pirates i fins i tot troben un tresor.
Però, durant el viatge, la figura de l’avi es va fent cada vegada més petita i en Mattia, que té por de perdre’l, se’l posa al cap. Al capvespre, de tornada a casa, l’avi ja no és visible, però en Mattia pot sentir-lo molt clarament dins seu…

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

ESP. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

10.00

CAT. Barreja de novel·la i còmic, aquest primer títol de la sèrie d’Agus i els monstres enganxa els lectors i els fa riure fins a plorar.

19.00

Harry Potter y las reliquias de la Muerte (esp.) és el setè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

12.00

Recull de contes imprescindible del pedagog de la imaginació i creador de la Gramàtica de la Fantasia.

19.00

Harry Potter y el cáliz de fuego (esp.) és el quart títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

37.50

Harry Potter and the Philosopher’s Stone (anglès) en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !