x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • En família! CAT - Pati de Llibres
  • En família! CAT - Pati de Llibres
  • En família! CAT - Pati de Llibres
  • En família! CAT - Pati de Llibres
15.00
En família! CAT
Català
Alexandra Maxeiner, Anke Kuhl
Takatuka
A partir de
Categories
15.00
En família! CAT

Aquest llibre amb format d’àlbum, dins el qual es barregen tècniques del còmic amb informacions pròpies de llibres de divulgació o coneixements, va rebre el Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil d'Alemanya del 2011 en la categoria de no ficció.


És un àlbum il·lustrat escrit i dibuixat amb sensibilitat i molt sentit de l’humor, fent servir tècniques pròpies del còmic, per abordar de manera natural les diferents estructures familiars existents en el passat i en l’actualitat, oferint casos concrets de famílies de tot tipus: monoparentals, amb un pare i una mare, amb dues mares, amb dos pares, sense fills, amb fills únics, amb fills amb germans, nombroses...


Tracta els temes amb naturalitat i presenta situacions ben diverses, amb relacions més aviat harmòniques juntament amb d’altres que no ho són gens.


És un molt bon llibre per compartir amb qualsevol infant.

TAMBÉ US AGRADARAN
21.95

Llibre de gran format amb solapes i desplegables que proposa jugar a descobrir animals.

16.95

Els grans inventors i les seves idees, de les més insòlites a les més útils, de les més extravagants a les que van transformar per sempre el món i la nostra manera de viure: aquest llibre parla de l'enginy humà, de la A a la Z!

24.90

Una recopilació d’ESDEVENIMENTS ESPECTACULARS de la natura, MIGRACIONS ÈPIQUES i COMPORTAMENTS EXTRAORDINARIS.

22.00

Guillaume Duprat ens porta de viatge per l’univers d’ahir, d’avui i també de demà.

22.00

Fa gairebé tres milions d’anys, els oceans es van congelar i les capes de gel van cobrir la Terra: l’edat de gel havia començat.

16.00

Jennifer Berne i Vladimir Radunsky conviden el lector a participar amb Albert Einstein en un viatge ple de curiositat, humor i descobriments científics.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !