x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • En el circo - Pati de Llibres
  • En el circo - Pati de Llibres
  • En el circo - Pati de Llibres
  • En el circo - Pati de Llibres
12.95
En el circo
Castellà
Peter Knorr, Doro Göbel
Lóguez
A partir de
Categories
12.95
En el circo

Amb aquest llibre sense paraules (o gairebé) tindreu incomptables experiències de lectura amb els més petits de la casa. Els nens i nenes de dos, tres i quatre anys normalment no llegeixen textos però sí saben llegir imatges. Amb llibres com aquest aprendran a llegir la seqüència de les il·lustracions tot girant pàgina i observant els canvis que hi ha hagut respecte de la doble pàgina anterior en cada personatge que apareix en el llibre.

 

Trieu un personatge del llibre, per exemple l’elefant petit, i acompanyeu-lo al llarg de l’estada del circ a la ciutat. Cada cop que gireu pàgina avançareu en la narració de la seva història: L’elefant arriba a la ciutat acompanyat d’un nen, juga a esquitxar aigua als nens del circ amb la trompa mentre un senyor li fa una fotografia, després esquitxa el fotògraf, assaja el seu número, el representa en la funció i acaba el llibre amb una corona al cap i bufant una espelma... Ha fet un any!

 

Quan arribeu al final del llibre podreu tornar a començar amb un altre personatge. Llegireu aquest àlbum de gran format i pàgines de cartró dur milers de vegades, i sempre seran noves lectures.

 

En el circo segueix el model que Peter Knorr i Doro Göbel havien utilitzat al llibre La excursión; fins i tot hi apareixen alguns personatges que recordareu entranyablement els que coneixeu l’altre llibre. Les il·lustracions figuratives reflecteixen amb realisme el context en què transcorre la història d’aquests artistes de circ tot oferint petits detalls que omplen la narració principal de moments emocionants: la tensió de veure un gat que pot caure de dalt de tot de la carpa, el riure que provoquen els jocs dels nens petits i l’elefantet, etc.

 

Si penseu que us cal alguna pista per explicar aquesta història sense paraules, llegiu la contraportada del llibre. Hi trobareu la informació suficient per començar a explicar la història d’aquests personatges singulars i el seu dia de circ als més petits de casa vostra.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Un llibre que conté moltes històries entrellaçades un dia de primavera a la ciutat. Cada cop que el llegiu podeu triar la vida d’un personatge diferent. Sorpreses en totes les lectures! 

15.00

Un llibre que conté moltes històries entrellaçades un dia de tardor a la ciutat. Cada cop que el llegiu podeu triar la vida d’un personatge diferent. Sorpreses en totes les lectures!

15.00

Un llibre que conté moltes històries entrellaçades un dia d’estiu a la ciutat. Cada cop que el llegiu podeu triar la vida d’un personatge diferent. Sorpreses en totes les lectures! 

17.90

Estem entusiasmades amb aquesta proposta artística completament oberta (no conté ni una sola indicació textual!). Hervé Tullet ofereix els materials (plantilles) i el suport (llibre quadern) amb els quals els infants deixen fluir la pròpia creativitat sense cap limitació.

15.00

Un llibre que conté moltes històries entrellaçades un dia d’hivern a la ciutat. Cada cop que el llegiu podeu triar la vida d’un personatge diferent. Sorpreses en totes les lectures!

15.00

Monsieur Hulot és molt despistat. En aquest àlbum sense mots de pàgines desplegables, l’acompanyareu amb bicicleta per París i riureu pels descosits del desgavell que crea per allà on passa.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !