x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Els números. Peanuts - Pati de Llibres
  • Els números. Peanuts - Pati de Llibres
  • Els números. Peanuts - Pati de Llibres
  • Els números. Peanuts - Pati de Llibres
30.00
Els números. Peanuts
Català
Peanuts and nuts
A partir de
30.00
Els números. Peanuts

El primer contacte dels nadons amb els llibres és l’exploració del llibre com a objecte. Aquest llibre petit el poden agafar amb autonomia i els donarà l’opció de rebregar-lo sense fer-lo malbé. Poden endur-se’l a la boca sense cap perill i, un cop comencin a explorar amb els dits les seves pàgines de diferents textures, poden descobrir-hi la relació entre el nombre i la quantitat tot fregant amb els dits els números i els animals representats amb serigrafia en el seu interior. Aquest llibre està elaborat de manera completament artística i artesanal per Peanuts and Nuts.

TAMBÉ US AGRADARAN
16.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere, un cavaller i un drac il·lustrats en la tapa i un drac en l'interior.

54.95

Bruno Munari convida a jugar amb les mans i la imaginació. Creareu històries increïbles tot superposant cartrons, cartolines i làmines amb el fons transparent impreses amb imatges suggeridores.  

22.00

PELUIX VERD del monstruo de colores (esp.) d’Anna Llenas. Per viure totes les emocions i compartir-les.

7.95

Pilota tova amb imatges del nen més conegut dels infants lectors: el Petit Príncep. És molt fàcil d’agafar, ja que s’adapta a la mà.

23.50

Sac amb peces petites de fusta natural polida, tallada formant cossos geomètrics, per jugar a fer construccions.

7.95

Pilota tova amb imatges de la família més coneguda dels infants lectors: els Barbapapà. És molt fàcil d’agafar, ja que s’adapta a la mà.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !