x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Els meus veïns els insectes - Pati de Llibres
14.90
Els meus veïns els insectes
Català (Disponible en altres)
François Lasserre
Combel
A partir de
Categories
14.90
Els meus veïns els insectes

Potser no us n’heu adonat mai, però hi ha tota una colla de bestioles que viuen a casa vostra. O potser hauríem de dir que sou vosaltres els que viviu a casa seva? Un llibre amb solapes que ajuda a conèixer els insectes situats en un context quotidià. Un tema fascinant per als nens i les nenes!

TAMBÉ US AGRADARAN
19.90

Des de Newton a Maxwell o al gat de Shrödinger; introduint els àtoms, la taula periòdica, l’antimatèria o la radioactivitat. Gràcies a aquest llibre aquests conceptes deixaran de ser pesades matèries que s’imparteixen a l’escola, ja que despertarà en els joves lectors la curiositat i motivació necessàries per convert

29.90

Els autors d’Atlas del mundo ens transportaran a llocs amagats sota terra i a les profunditats del mar.

16.00

Jennifer Berne i Vladimir Radunsky conviden el lector a participar amb Albert Einstein en un viatge ple de curiositat, humor i descobriments científics.

21.95

Llibre de gran format amb solapes i desplegables que proposa jugar a descobrir animals.

16.95

Els grans inventors i les seves idees, de les més insòlites a les més útils, de les més extravagants a les que van transformar per sempre el món i la nostra manera de viure: aquest llibre parla de l'enginy humà, de la A a la Z!

29.90

Un àlbum de gran format ple de solapes per descobrir els secrets dels dolents més famosos dels contes: ogres, llops i bruixes!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !