x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Els imaginaris - Pati de Llibres
16.90
Els imaginaris
Català
A.F. Harrold
Blackie Books
A partir de
Categories
16.90
Els imaginaris

En Rudger és el millor amic de l’Amanda. En Rudger no existeix. Només l’Amanda pot veure el seu amic imaginari. Però un dia apareix el senyor Bunting. Vol emportar-se el Rudger. Alguns diuen que Bunting s’alimenta d’amics imaginaris. L’única solució és que Rudger fugi sol. Però, pot un amic imaginari sobreviure sense algú que l’imagini?

TAMBÉ US AGRADARAN
32.00

Harry Potter i la pedra filosofal en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

13.95

Novel·la realista d’aventures en què una nena i la seva àvia s’enfronten als xantatges d’un jove que vol cobrar l’herència de l’oncle recuperant l’euga que ara els pertany a elles.

15.45

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

17.80

«Nois, si us avorriu, potser és perquè sou uns avorrits».

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !