x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Els estris de cuina. Peanuts - Pati de Llibres
  • Els estris de cuina. Peanuts - Pati de Llibres
  • Els estris de cuina. Peanuts - Pati de Llibres
  • Els estris de cuina. Peanuts - Pati de Llibres
30.00
Els estris de cuina. Peanuts
Català
Peanuts and nuts
A partir de
30.00
Els estris de cuina. Peanuts

El primer contacte dels nadons amb els llibres és l’exploració del llibre com a objecte. Aquest llibre petit el poden agafar amb autonomia i els donarà l’opció de rebregar-lo sense fer-lo malbé. Poden endur-se’l a la boca sense cap perill i, un cop comencin a explorar amb els dits les seves pàgines de diferents textures, poden descobrir-hi la relació entre el estris de cuina de l’entorn immediat i la seva representació gràfica tot fregant amb els dits els estris representats amb serigrafia en el seu interior. Aquest llibre està elaborat de manera completament artística i artesanal per Peanuts and Nuts.

TAMBÉ US AGRADARAN
24.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere i un personatge literari en l'interior: el Petit Príncep, el nen més conegut de la literatura infantil i juvenil.

13.00

Aprendreu els contraris tot acompanyant els amics prims i grassos, llargs i curts, contents i tristos... a la festa d’aniversari del peix Peixet, que avui fa 2 anys!

21.00

Joc artístic de Jean Widmer i Katsumi Komagata que convida a obrir el camp de visió, jugar amb les perspectives i llegir la seqüència de la imatge deixant-nos sorprendre amb les descobertes.  

8.00

Jugueu a l’hora del bany amb l’inflable del cocodril Cocó mentre llegiu la història que us explica el llibre impermeable.

14.90

Llibre amb solapes, finestres i desplegables per descobrir sorpreses i meravellar-se amb l’enginy tot aprenent els colors.

21.95

Peluix de l’Erugueta d’Eric Carle, amb el llibre en anglès, amb format petit i pàgines de cartró. Un llibre infantil imprescindible que narra el cicle vital d’una eruga des que neix de l’ou fins que es transforma en papallona.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !