x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Els estris de cuina. Peanuts - Pati de Llibres
  • Els estris de cuina. Peanuts - Pati de Llibres
  • Els estris de cuina. Peanuts - Pati de Llibres
  • Els estris de cuina. Peanuts - Pati de Llibres
30.00
Els estris de cuina. Peanuts
Català
Peanuts and nuts
A partir de
30.00
Els estris de cuina. Peanuts

El primer contacte dels nadons amb els llibres és l’exploració del llibre com a objecte. Aquest llibre petit el poden agafar amb autonomia i els donarà l’opció de rebregar-lo sense fer-lo malbé. Poden endur-se’l a la boca sense cap perill i, un cop comencin a explorar amb els dits les seves pàgines de diferents textures, poden descobrir-hi la relació entre el estris de cuina de l’entorn immediat i la seva representació gràfica tot fregant amb els dits els estris representats amb serigrafia en el seu interior. Aquest llibre està elaborat de manera completament artística i artesanal per Peanuts and Nuts.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.95

L’Erugueta d’Eric Carle, amb el llibre en anglès dins un estoig, en format gran, amb pàgines de paper fi i CD. Un llibre infantil imprescindible que narra el cicle vital d’una eruga des que neix de l’ou fins que es transforma en papallona.

8.00

Jugueu a l’hora del bany amb l’inflable del cocodril Cocó mentre llegiu la història que us explica el llibre impermeable.

18.00

DVD + Guia de camp. Una cosa perduda apareix a la ciutat. Només un noi desocupat mostra interès i l’ajuda a trobar el seu lloc. El noi ens explica la història del temps que van conviure.

23.50

Sac amb peces petites de fusta natural polida, tallada formant cossos geomètrics, per jugar a fer construccions.

13.00

L’Erugueta d’Eric Carle, amb el llibre en anglès, en format petit, amb pàgines de cartró. Un llibre infantil imprescindible que narra el cicle vital d’una eruga des que neix de l’ou fins que es transforma en papallona.

12.00

Portafotos bola de neu amb personatge literari en l'interior: l'Elmer, l’elefant més divertit de la literatura infantil.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !