x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Els diaris de la Cirera vol. 2: El llibre misteriós - Pati de Llibres
16.95
Els diaris de la Cirera vol. 2: El llibre misteriós
Català
Joris Chamblain
Alfaguara
A partir de
Categories
16.95
Els diaris de la Cirera vol. 2: El llibre misteriós

Hola, em dic Cirera, tinc onze anys i el meu somni és convertir-me en escriptora. El meu truc és observar a les persones, imaginar les seves vides, els seus secrets ...

 

Ara estic intentant descobrir el secret de la Isabel, una dona gran que cada setmana treu el mateix llibre de la biblioteca. Porta vint anys fent-ho. Per què serà?

 

He de descobrir aquest nou misteri!

TAMBÉ US AGRADARAN
14.90

CAT. Recopilació d’algunes aventures a pàgina sencera d’en Pesquis i la Baliga, protagonistes de la contraportada del Cavall Fort des de 2006, amb guió i il·lustracions de Jordi Viladoms.

9.95

Volum 12 de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

12.00

Si t’agrada dibuixar i t’agraden l’Ottolina i l’Ada Goth, aquest és el teu quadern de dibuix. Aquesta edició és en castellà.

13.00

Recopilació en castellà d’algunes aventures a doble pàgina de Rita Piñón i la seva família de ratpenats, que Marta Balaguer i Cristina Losantos publiquen en la revista infantil El Tatano en català.

9.95

Quart volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

9.95

Volum 15 de les aventures de Yakari, el nen sioux que parla amb els animals i els entén. Amb ells aprèn a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !