x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Els diaris de la Cirera vol. 1: El zoo petrificat - Pati de Llibres
16.95
Els diaris de la Cirera vol. 1: El zoo petrificat
Català
Joris Chamblain
Alfaguara
A partir de
Categories
16.95
Els diaris de la Cirera vol. 1: El zoo petrificat

La Cirera, una nena de deu anys que somia amb ser escriptora, és la protagonista de «Els diaris de la Cirera», la col·lecció de còmic infantil que s'ha convertit en un fenòmen a França.

 

Hi havia una vegada...

 

De ben petita, em vaig prometre que si un dia tenia un diari, començaria així.

 

Hi havia una vegada... jo mateixa, la Cirera!

 

Tinc deu anys i mig i el meu somni és ser escriptora. El truc que jo tinc per explicar històries és observar la gent, imaginar-me la seva vida, els seus secrets...

 

Tots portem a dins un secret ben amagat que no expliquem a ningú, però que fa de nosaltres el que som. Ara mateix, amb les meves amigues, la Lina i l'Èrica, observem un home realment misterios...

TAMBÉ US AGRADARAN
9.95

Volum 14 de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

9.95

Cinquè volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

8.50

SI T'AGRADEN ELS GATS , ÉS UNA LECTURA IMPRESCINDIBLE!

9.95

Volum 12 de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

9.95

Novè volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

15.00

La quarta entrega de les aventures de l’Ottolina. Només en castellà.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !