x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Els cavalls dels núvols (Guardians de la màgia 1) - Pati de Llibres
13.00
Els cavalls dels núvols (Guardians de la màgia 1)
Anglès
Chris Riddell
Cruïlla
A partir de
Categories
13.00
Els cavalls dels núvols (Guardians de la màgia 1)

Al reialme de Tresterres, el futur de la màgia i la fantasia estan en perill. Hi ha tres personatges sinistres, l’Euphemia Rinxolsdor, el rei Rata i el Rellotger, que s’han confabulat per destruir el poder de l’Arbre de Mai més i fer desaparèixer per sempre els cavalls dels núvols que neixen a les seves branques més altes.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.90

La versió infantil de la millor literatura de detectius.

17.50

De la mateixa autora de "La senyora Doubtfire".

16.50

Una altra aventura de La Sara i el Pelut... Amb molt d’humor, jugant amb dobles sentits, i amb la tendresa que l'autor posa en els personatges còmplices d’aquesta aventura.

16.00

Aquesta és l’aventura d’un petit equip de futbol. Però també és una història sobre l’amistat, la família i el primer amor. Perquè no solament és important el que tu et proposes, sinó de qui t’envoltes per aconseguir-ho.

 

18.50

La protagonista d’aquesta novel·la diu que ha assistit a 247 funerals. I això que només té 10 anys. Però no és tan estrany, si tenim en compte que la seva família porta la funerària del poble.

15.00

CAT. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !