x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Els calçotets del llop. Se'm congelen! - Pati de Llibres
13.95
Els calçotets del llop. Se'm congelen!
Català (Disponible en altres)
Wilfrid Lupano, Mayana Itoïz, Paul Cauuet
Astronave
A partir de
13.95
Els calçotets del llop. Se'm congelen!

Ha arribat l'hivern i al bosc fa un fred que pela. Els seus habitants s'escalfen i es preparen com millor saben: fan fondues i pa, porten superanoraks... Però el llop no està tan content. Enfadat, es passeja pel bosc i crida: «Se'm congelen!». Ningú sap què li passa... Si porta uns supercalçotets que el protegeixen del fred! Els animals del bosc, per tenir-lo content, li teixeixen roba i li porten a casa, però els missatgers desapareixen a la nit i ja no els tornen a veure.

Espantats, avisen a la brigada antillop per caçar-lo, però el que troben quan arriben a casa seva els deixarà amb un pam de nas...

TAMBÉ US AGRADARAN
15.50

Original àlbum il·lustrat amb encunyats sobre la lluna.

13.50

Aquest àlbum poètic explica la història de superació personal i col·lectiva, d’emprenedoria femenina i de llavor de canvi social que ha estat la vida de Wangari Maathai, Premi Nobel de la Pau.

18.00

Una cosa perduda apareix a la ciutat. Només un noi desocupat mostra interès i l’ajuda a trobar el seu lloc. El noi ens explica la història del temps que van conviure.

14.50

Un llibre que no parla de l’amor i l’amistat, sinó que els mostra, ens els fa viure. Després de llegir el llibre, voldreu viure amb el lleó protagonista. Voldreu ser aquest lleó.

15.50

Un llibre meravellós per fer divertit l’ús de l’orinal! Amb música de debò per a petits concertistes.

16.00

Viu una gran aventura!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !