x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Els calçotets del llop. Se'm congelen! - Pati de Llibres
13.95
No disponible
Els calçotets del llop. Se'm congelen!
Català (Disponible en altres)
Wilfrid Lupano, Mayana Itoïz, Paul Cauuet
Astronave
A partir de
13.95
No disponible
Els calçotets del llop. Se'm congelen!

Ha arribat l'hivern i al bosc fa un fred que pela. Els seus habitants s'escalfen i es preparen com millor saben: fan fondues i pa, porten superanoraks... Però el llop no està tan content. Enfadat, es passeja pel bosc i crida: «Se'm congelen!». Ningú sap què li passa... Si porta uns supercalçotets que el protegeixen del fred! Els animals del bosc, per tenir-lo content, li teixeixen roba i li porten a casa, però els missatgers desapareixen a la nit i ja no els tornen a veure.

Espantats, avisen a la brigada antillop per caçar-lo, però el que troben quan arriben a casa seva els deixarà amb un pam de nas...

TAMBÉ US AGRADARAN
10.00

Aquest llibre és una joieta a l’abast de tothom. Transmet amor, contagia bellesa, i agraïment. Anima a gaudir de cada detall quotidià de la vida.

15.00

Àlbum sense mots que mostra el cicle natural en constant evolució recuperant un món postnuclear gràcies a una nena perseverant en la seva missió transformadora i al poder regenerador de vida del seu amic cérvol.  

9.99

Quadern El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

15.90

Trenta històries simpàtiques per riure, somiar, volar i viure aventures d’allò més emocionants amb dracs fabulosos!

15.00

Una ciutat grisa esdevé verda gràcies a un nen capaç de contagiar l’esperit de l’esforç compartit. Entre tots els habitants transformen la ciutat, donant espai a la natura en tot l’entorn urbà.

21.50

La vida de Jacominus Gainsborough.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !