x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El viaje al país del hielo - Pati de Llibres
15.00
El viaje al país del hielo
Castellà
Alex Bell
Salamandra
A partir de
Categories
15.00
El viaje al país del hielo

Des de petita, Stella ha escoltat amb fascinació les històries increïbles que Felix, el seu pare, li explica en tornar de les seves expedicions per terres llunyanes. Però ara, arribat el moment de viure les seves pròpies aventures, resulta que els clubs d'exploradors només accepten homes en les seves files. No obstant això, decidida a demostrar la seva vàlua, Stella aconsegueix convèncer al seu pare perquè la deixi unir-se en un viatge al País del Gel. L'expedició parteix amb els seus subministraments de llops, trineus, unicorns i altres estris a prova del fred més extrem, però, una vegada que el vaixell arriba a la seva destinació, Stella i altres tres joves—Ethan, Shay i Fesol—queden separats de la resta de la tripulació. Solos en l'erm gelat, hauran d'agusar el seu enginy i explotar les seves habilitats per afrontar amb èxit els perills que amaga el gel. Després de trobar-se cara a cara amb fades, reines de les neus, forajidos i repollos carnívors, per fi podran acreditar que ja són consumats exploradors.

TAMBÉ US AGRADARAN
17.50

En un poblet de Noruega viuen la Lena i en Trille. Ella és intrèpida, divertida i aventurera. Ell, la ment serena de tots dos. El que més els agrada és compartir les gofres calentetes i passar el dia junts gaudint d’aventures.

15.00

ESP. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

16.00

Un viatge emocionant, poètic i tremendament divertit.

10.00

ESP. Segona aventura de la sèrie d’Agus y los monstruos, amb gran protagonisme del Cheff Roll i la primera aparició del malvat Dr. Brot.

15.00

Un llibre per a nens que ja volen llegir sols.

18.00

Marcelín (esp.) és "el llibre més bonic que s’ha escrit mai sobre l’amistat", tal com diu la faixa del llibre.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !