x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El viaje al país del hielo - Pati de Llibres
15.00
El viaje al país del hielo
Castellà
Alex Bell
Salamandra
A partir de
Categories
15.00
El viaje al país del hielo

Des de petita, Stella ha escoltat amb fascinació les històries increïbles que Felix, el seu pare, li explica en tornar de les seves expedicions per terres llunyanes. Però ara, arribat el moment de viure les seves pròpies aventures, resulta que els clubs d'exploradors només accepten homes en les seves files. No obstant això, decidida a demostrar la seva vàlua, Stella aconsegueix convèncer al seu pare perquè la deixi unir-se en un viatge al País del Gel. L'expedició parteix amb els seus subministraments de llops, trineus, unicorns i altres estris a prova del fred més extrem, però, una vegada que el vaixell arriba a la seva destinació, Stella i altres tres joves—Ethan, Shay i Fesol—queden separats de la resta de la tripulació. Solos en l'erm gelat, hauran d'agusar el seu enginy i explotar les seves habilitats per afrontar amb èxit els perills que amaga el gel. Després de trobar-se cara a cara amb fades, reines de les neus, forajidos i repollos carnívors, per fi podran acreditar que ja són consumats exploradors.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.25

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest segon títol de la sèrie d’Ottoline enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

16.00

Una de les creacions més divertides i salvatges que s’han escrit mai sobre el món escolar i, alhora, un clàssic genial de la literatura juvenil il·lustrada.

15.00

ESP. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

19.00

Si només pots llegir un llibre, que sigui aquest!

16.90

Un gran clàssic infantil, apropiat per a lectors de 6 (o més petits, si és una lectura compartida) a 11 anys, tot i que és un magnífic divertiment per a totes les edats.

19.25

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest tercer títol de la sèrie d’Ottoline enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !