x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El teu gust - Pati de Llibres
19.95
El teu gust
Català
Isabel Clara Simó
Bromera
A partir de
Categories
19.95
El teu gust

El teu gust és una gran història d'amor. Per damunt de tot, hi ha la relació entre la protagonista i la Roser, que acaba quan la Roser mor en un accident imprevisible i desgraciat. Abans i després, hi ha la història dels petits amors que té la protagonista amb diferents homes. Però la novel·la és, també, una història sobre les decapitacions. Sobre la pèrdua, la passió, l'esperança, el desig... que ens fan perdre el cap, que ens retornen al passat quan ja som vells, que ens dissimulen el futur quan encara som joves.

 

Amb el seu estil inconfusible, l'autora obre de bat a bat les portes del seu món literari i ens explica la vida d'una dona que evoca, amb ironia, un trajecte vital fet de retalls i pedaços, amb la sensació que el cos i el cap se separen, perquè tot i que les forces defalleixin, la passió roman intacta. Una passió enorme per l'art i per la vida que es proclama amb força en aquesta darrera novel·la d'Isabel-Clara Simó.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

18.90

En la cruïlla de la vida, t’has de decidir. Vols ser un mal pare o un bon pare?

18.90

Apunts personals és un recull d’assajos poderosos i brillants sobre què vol dir i què suposa ser una dona.

19.90

Amb un llenguatge ric i musical Jesmyn Ward ens ofereix una road movie literària imponent que parla des dels marges.

39.50

Katsumi Komagata parla de l'embaràs i la formació d'una nova vida humana, tot jugant amb papers de diferents textures.   

17.00

«Descobriràs, Ofilwe, que la gent a qui t’esforces tant a assemblar-te un dia et rebutjarà perquè, per molt que ho vulguis fer veure, tu no ets un d’ells.»

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !